Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí po jednoznačné první půli vítězí.


0

Domácím se podařil vstup do utkání a z toho těžili po celý zbytek zápasu. Nakonec si tak připisují zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na začátek lepší.

Domácí hráči měli jednoznačně lepší vstup do utkání. Měli více ze hry a svého soupeře zatlačili. Hosté nestačili na nastavené tempo zápasu a jen marně se snažili narušovat kombinaci domácích. Domácí se za svou aktivitu mohli radovat hned dvakrát. Ovládli tak průběh prvního poločasu a zajistili si tak bezpečný náskok do toho druhého.

Hosté se zvedli.

Hostující trenér své hráče o poločasové přestávce nejspíš pokropil nějakým stimulantem. Do druhé půle vstoupili jak vyměnění a hned od první minuty domácí zaskočili. Navíc se jim podařilo dát brzký gól, kterým korigovali stav utkání. Bohužel pro ně ale další šance proměnit trestuhodně nedokázali. A tak je domácí po ojedinělé šanci potrestali. To hosty zlomilo a už se ani o nic nepokoušeli. Zbytek zápasu se už jen dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice B
M. Žák [-] - D. Mrštík [-] , J. Novotný [-] , Z. Kučera [-] (78. L. Pithart [-] ) , A. Svatoň [-] - D. Koutník [-] (81. V. Voříšek [-] ) , J. Tomeš [-] , L. Holub [-] (80. P. Švadlenka [-] ) , M. Klapka [-] (24. J. Gráf [-] ) - J. Melichar [-] , M. Novák [-]

TJ Jiskra Prasek
J. Šuhájek [-] - V. Vyhleďal [-] , V. Černík [-] , V. Soukup [-] , P. Štefán [-] - D. Holý [-] , L. Žďárský [-] , F. Polívka [-] , J. Janáček [-] - J. Tichý [-] , Z. Tomáš [-] (65. J. Havlík [-] )

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.