Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté po celý zápas lepším týmem.


0

Hosté byly po celý zápas lepším týmem. Za svou aktivitu si vysloužili nakonec jasný výsledek. Favorit si tak odvezl ze hřiště Lužce tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, ale jen jeden gól.

Hosté v prvním poločase využili z  brankových příležitostí jen jednu. Když se po nacvičeném signálu z přímého kopu. dostal k míči Honza Gorel a usměrnil míč k tyči. Hosté pokračovali v aktivní hře. Z jedné ze šancí Gorel dává ještě jeden gól. Po nacvičeném signálu se mohl radovat podruhé. Rozhodčí mu ale radost pokazil a z důvodu postavení mimo hru branku neuznává. A tak poločas skončil hubeným náskokem 0:1.

Na začátku druhé půle hosté polevili.

Hosté do druhé půle vstoupili v lehkovážném tempu. Domácím dali šanci na vyorvnání. Ti neponechali nic nadarmo a hostující lehkovážnost potrestali. K míči se dostal Jan Dunka a přehodil hostujícího brankáře. 1:1. Po této akci se hosté probudili a začali opět předvádět to, co v prvním poločase. Hattrickem zápas rozhodl Filip Kmínka. Ten nejprve proměnil přímý kop, pak udeřil krásnou ranou z 30-ti metrů k tyči a nakonec své představení zakončil pokutovým kopem. Hosté si tak odváží na oko snadné vítězství.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - F. Wágner [-] , M. Beneš [-] , P. Novotný [-] , M. Bašek [-] - J. Kohout [-] , D. Syřiště [-] , S. Bužik [-] , M. Dunka [-] - J. Dunka [-] , P. Urban [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - L. Drobný [-] (80. P. Remsa [-] ) , M. Král [-] , D. Wojcik [-] , J. Sedláček [-] - M. Malý [-] , J. Gorel [-] (40. E. Čapek [-] ) , P. Remsa [-] (16. K. Wojcik [-] ) , A. Král [-] - D. Šefara [-] , F. Kmínek [-]

Hráči zápasu: F. Kmínek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.