Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město o gól šťastnější.


0

Hráči Nového Města si z Praseku odváží těsné vítězství. To jim v souboji o záchranu přináší důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po většinu poločasu domácí lepším týmem.

Domácím se povedl vstup do utkání. Hýřili pohybem a předváděli skvělé nasazení. Třešničkou na dortu jim za to byl brzký gól. Ten vstřelili po hezké individuální akci. Od této chvíle přebrali iniciativu hosté. Začali lépe kombinovat, bojovat a zatlačili domácí celek na jeho polovinu. Také se jim podařilo vyrovnat. Školáckou chybu domácího brankáře potrestali. To domácí tým opět nakoplo a začali předvádět parádní fotbal. Bohužel pro ně z toho žádná branka nebyla. A tak bylo skóre prvního poločasu vyrovnané. 

Domácí opět lepším celkem, na výhru to ale nestačilo.

Po změně stran se toho opět chopili domácí. Hosté se zvládli po většinu času pouze bránit. Nejprve šli po podařené kombinační akci do vedení domácí. A už to vypadalo, že své skóre budou jen navyšovat. Další šance ale nedokázali proměnit. A za to je soupeř trestal. V útočně naladěné obraně Praseku se tvořili skulinky pro protiútoky. Dva z nich hostující tým proměnil. Ze hřiště Praseku si tak odváží tři body za vítězství 2:3. 



Sestavy


TJ Jiskra Prasek
J. Šuhájek [-] - V. Vyhleďal [-] , V. Černík [-] , V. Soukup [-] , P. Štefán [-] - J. Pražák [-] (13. J. Havlík [-] ) , L. Žďárský [-] (73. M. Brett [-] ) , J. Janáček [-] , M. Štayr [-] - J. Tichý [-] , L. Fölkl [-]

TJ Sokol Nové Město
P. Čihák [-] - D. Vlk [-] , J. Stuchlík [-] , M. Kopřiva [-] , M. Midloch [-] - R. Midloch [-] , M. Morávek [-] , L. Svoboda [-] , V. Krnáč [-] - D. Pavlas [-] , P. Vinař [-] (88. P. Midloch [-] )

Hráči zápasu: J. Pražák - D. Pavlas .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.