Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů s podivnou pachutí.


0

Domácí byli favoritem zápasu. Nakonec ale museli dotahovat dvougólové manko. Hosté mohou být se získaným bodem spokojení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh.

První poločas nabídl vyrovnaný průběh s minimem šancí. Hosté si byli vědomí bodové potřeby a tak domácí lehce zaskočili.

Nedáš dostaneš, lépe řečeno, několikrát nedáš a jednou dostaneš.

Domácí se v druhém poločase zvedli a začali svého soupeře přehrávat. Z toho pramenilo několik vyložených šancí, které trestuhodně zahazovali. Soupeř tak využil skulinky v útočně naladěném postavení domácích. Po dvou únicích se mohl pyšnit vedením. Domácí to ale nevzdali. Nejprve se jim podařilo snížit Borůvkem. Ten samý hráč v závěru zápasu i srovnal stav na konečných 2:2. Domácí se tak museli spokojit alespoň s bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky B
Radan Koliáš: Osmdesát minut trápení a nakonec alespoň ten bod. V zápase se událo několik situací, které bych ale pro jistotu nekomentoval. My to ale v Béčku hrajeme pro zábavu, abychom si hlavně udělali chuť na pivo, o výsledky až tak nejde. Je třeba dostat ze sebe nějaké emoce a to jak ty pozitivní, tak negativní.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] - M. Kvaček [-] , M. Černý [-] , P. Borůvka [-] , A. Koliáš [-] (62. M. Tomek [-] ) - D. Bouška [-] , J. Novák [-] , J. Šanda ml. [-] , J. Černý [-] (70. J. Šanda st. [-] ) - J. Koliáš [-] , R. Koliáš [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Beneš [-] - M. Janouch [-] , J. Kohout [-] , J. Dunka [-] , S. Bužik [-] - D. Syřiště [-] , M. Dunka [-] , J. Hladík [-] , M. Bašek [-] - P. Novotný [-] , V. Pokorný [-] (70. P. Urban [-] )

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.