D. Koubek 39. (vl.)
2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany po penaltách zdolaly Chlumec a oba týmy se výrazně přiblížily záchraně


Branky


39. D. Koubek (vl.) - 56. J. Hartman
0

V zápase dvou týmů ohrožených sestupem hostily Libčany Chlumec. Důležité body nakonec braly oba týmy, Libčany o jeden víc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec nebezpečný i pro vlastního brankáře

V prvním poločase byli aktivnějším týmem hosté z Chlumce, kteří si vytvořili několik příležitostí, ty však končily buď mimo branku, nebo v moci brankáře Libčan Matěje Tošovského. Hosté z Chlumce byli po většinu první půle aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Nakonec ale byli nebezpeční i sami pro sebe, protože v 39. minutě si nešťastnou vlastní branku vstřelil obránce Chlumce David Koubek. 

Chlumec se tak dostal do nepříjemné situace, hráči mohli litovat neproměněných šancí v průběhu první půle a nesměli se položit z obdržené branky pár minut před koncem první pětačtyřicetiminutovky. 

Zasloužené vyrovnání

Do druhé půle udělali hosté několik změn, tou nejpodstatnější pro další vývoj zápasu byl příchod Jakuba Hartmana. Hartman po svém příchodu na hřiště ještě více rozpohyboval útočné akce Chlumce a sám se několikrát pokoušel o zakončení. Jeho první výrazná příležitost přišla v 52. minutě, jeho střela ale orazítkovala jenom tyč Tošovského branky. Za svůj bleskový nástup do utkání byl Hartman odměněn v 56. minutě, kdy se postaral o důležitou vyrovnávací branku Chlumce. 

Po vyrovnání zápasu bylo znát, že mezi remízou a prohrou je obrovský rozdíl, oba týmy potřebují body do tabulky jako sůl, a tak nechtěly nic zbytečně riskovat, a utkání tak nakonec dospělo až k penaltovému rozstřelu. 

První neproměněná penalta rozhodla

V minulém kole se Chlumci penalty nevydařily a Chlumec prohrál s Jičínem, nyní tedy chtěli hosté svoji bilanci napravit. Hned první penaltou si ale hosté svoji situaci značně zkomplikovali. První exekutor Václav Beneš neproměnil, a dopřál tak Libčanům výhodu hned v úvodu rozstřelu, Libčany svoji šanci využily, a ve zbytku penalt se dokonce ani jednou nemýlily. Libčany tak vyhrály rozstřel 5:4, získaly bonusový bod a jsou tři body před Lázněmi Bělohrad. Jeden bod stačí i Chlumci, který je s 35 body na dvanáctém místě a na patnácté Lázně Bělohrad má čtyřbodový náskok.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Michek [-] (63. D. Řehounek [-] ) , D. Homoláč [-] , M. Černý [-] , J. Mádlo [-] (80. T. Matějka [-] ) - M. Friedl [-] , L. Jedlička [-] , R. Jelínek [-] (46. M. Krejčí [-] ) , S. Libřický [-] - P. Jiřík [-] , M. Klouda [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - V. Beneš [-] , D. Koubek [-] , D. Jelínek [-] , J. Veselský [-] - P. Janda [-] (46. J. Hartman [-] ) , J. Kučera [-] , J. Vopátek [-] , J. Labík [-] (55. M. Bráborec [-] ) - J. Jelínek [-] , M. Kosař [-]

ŽK: 43. P. Jiřík - 49. V. Beneš , 90. M. Bráborec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.