Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina přivezla do Kostelce výprask a odjela se třemi body


Branky


0

V zápase týmů ze středu tabulky se urodilo jednostranné skóre, Cidlina přejela Kostelec 0:6 a zbytek soutěže může dohrát v klidném rozpoložení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólová smršť Cidliny

Hosté byli od první minuty lepším celkem a jasně dominiovali a převyšovali svého soupeře. Hráči Cidliny na nic nečekali a udeřili už ve 4. minutě, kdy rozehrávali rohový kop a míč do sítě hlavou usměrnil Radim Žalman. Netrvalo dlouho a na svého kolegu navázal Karel Krejčík, který v 11. minutě zvyšoval vedení Cidliny na 0:2.

Díky dvěma rychlým gólům se hosté dostali do velké pohody, naopak domácí byli hodně dole a po zbytek poločasu svému soupeři jen sekundovali, nestíhali a dívali se, jak Cidlina přidává další branky, které rozhodly zápas takřka v prvním poločase. Ve 30. minutě přidal třetí branku Alexandr Zich a krátce před poločasem uzavřel uragán hostů Pavel Obermajer. 

Cidlina tak odcházela do kabin s vysokým čtyřgólovým náskokem a fotbalisté Červeného Kostelce by nejraději použili filmový "neuralizér", kterým Muži v černém mazali paměť. 

Klidné dohrávání zbytku zápasu

Ve druhé půli už se hosté nikam nehnali, byli si vědomi svého náskoku, a proto se neubránili lehkému polevené v nasazení a koncentraci. Domácí fotbalisté se tak mohli dostat do několika málo možností, střelecký bůh se k nim ale pro tento zápas otočil zády, a kostelečtí se tak ne a ne prosadit gólově. Naopak Cidlině vše vycházelo, když potřebovala, tak přidala na obrátkách, dostala se před bránu soupeře a hned z toho byla branka. V 52. minutě vyřešil akci vedenou po křídle střídající Petr Motyčka. Hosté se ve druhé polovině dostali ještě k jedné nebezpečné akci a opět z toho byla branka. Závěrečnou šestou branku utkání vstřelil v 81. minutě po dalším průniku po lajně Petr Motyčka.

Cidlina na venkovním hřišti jasně zvítězila, a zbytek ligy tak může dohrát v klidných vodách středu tabulky po boku svého nedělního soupeře. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
D. Balcar [-] - D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] (46. P. Bárta [-] ) , M. Kováčik [-] , J. Hypius [-] (87. D. Vejman [-] ) - O. Koval [-] (46. O. Hundák [-] ) , M. Vít [-] , L. Hlava [-] , L. Gross [-] - O. Vít [-] (26. T. Martínek [-] ) , D. Petrů [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Masák [-] (60. L. Pospíšil [-] ) , P. Obermajer [-] - M. Široký [-] (60. P. Machát [-] ) , K. Krejčík [-] , M. Vincour [-] , T. Vaněk [-] , A. Zich [-] , J. Matějka [-] - O. Janouch [-] (46. J. Havrda [-] ) , R. Žalman [-] (68. L. Pavlata [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.