0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany vezou důležité tři body z Lázní Bělohrad


Branky


0

Souboj o bytí a nebytí, takové bylo nedělní utkání mezi Lázněmi Bělohrad a Libčany, týmy pohybující se na čtrnácté, respektive třinácté pozici mezi sebou svedli duel, který může napovědět o tom, komu nakonec zůstane sestupový černý Petr. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby, dva góly

Od utkání, které má pro oba týmy takovou cenu, nemůžeme očekávat útočné akce od první do poslední minuty. V úvodních pasážích hráli oba týmy opatrně, raději na jistotu než na nějaké ofenzivní přečíslování. Týmy proto raději volily dlouhé nákopy, které však byly lehkou kořistí pro obě obrany. 

Důležitý moment, který vytrhl oba týmy z remízového stavu přišel ve 33. minutě, kdy bylo domácímu týmu odpískáno držení soupeře v pokutovém území a nenásledoval nic jiného než pokutový kop. K míči se postavil Petr Jiřík a nekompromisní ranou do pravého dolního rohu poslal Libčany do důležitého vedení. 

Obdržená branka přinesla nervozitu do řad domcího celku, která se jim krutě vymstila ve 42. minutě, kdy brankář Lázní Marek Gall rozehrál nepřesně a našel jen libčanského Michala Kloudu, který dlouhým lobem zvýšil vedení svého týmu na 0:2.

První polovina existenčního zápasu tak lépe všla hostům, kteří se v poločase ujali dvoubrankového vedení. 

Hlídání a navýšení náskoku

Síly Lázní Bělohrad na vyrovnání skóre byly ukryty někde hodně hluboko a domácím se nedařilo je vydolovat, i proto se v druhém poločase podařilo hostům navázat na efektivitu z první části zápasu.

V 58. minutě prokličkovali hosté až do pokutového území Lázní a míč dostal Igor Ročín. Jeho první střelu ještě brankář Gall dokázal vyrazit, jeho zákrok ale daroval Ročínovi šanci na reparát a podruhé už se útočník Libčan nemýlil a poslal hosty do třígólového trháku. 

Domácí tým nedokázal výrazně ohrozit Tošovského v bráně Libčan, všechny jejich pokusy postrádaly razanci a nebezpečí, nebo je dokázala obrana Libčan eliminovat dříve, než se domácí fotbalisté dostali k zakončení. 

V 64. minutě se navíc do rozhozené obrany Lázní Bělohrad, která se houfovala u levé postraní čáry, dostal Petr Jiřík a svůj úprk na branku přetavil ve čtvrtý gól Libčan.

Hráč, který otevíral skóre tak zaznamenal i závěrečnou branku zápasu, ve kterém Libčany přehrály Lázně Bělohrad. Vedoucí týmu Libčan po zápase avizoval, že příští utkání s Chlumcem bude další těžkou výzvou, kterou budou chtít zvládnout oba týmy. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - L. Šrám [-] , J. Šoufek [-] , J. Lánský [-] , T. Blažek [-] (46. K. Černý [-] ) - T. Berger [-] (65. L. Michálek [-] ) , J. Wagenknecht [-] , J. Loner [-] , R. Šorm [-] (46. L. Jezbera [-] ) - M. Rychecký [-] (78. J. Odvárko [-] ) , P. Kazda [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Friedl [-] , M. Černý [-] , D. Homoláč [-] , M. Klouda [-] (76. T. Matějka [-] ) - L. Jedlička [-] (82. J. Zahradník [-] ) , R. Jelínek [-] , J. Mádlo [-] , S. Libřický [-] (85. D. Řehounek [-] ) - I. Ročín [-] , P. Jiřík [-]

ŽK: 61. K. Černý , 67. P. Kazda - 6. M. Friedl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.