K. Solar 14.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí přehrávalo lídra. Ale získalo jen bod


Branky


0

Bohušovice doslova vydřely dva body a stále drží první místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solar typicky zakončil

Do Dubí přijely Bohušovice. Setkal se dva týmy, které patří k tomu nejlepšímu, co může aktuálně skupina B I.B třídy nabídnout. Těžko hledat favorita, očekával se vyrovnaný zápas.

 

Dubí bylo po celý zápas lepším týmem a svého soupeře přehrávalo. Brzy šlo do vedení, když se ve 14. minutě dostal za obranu nejlepší domácí střelec Kristián Solar a podél brankáře vsítil svou čtrnáctou branku v sezóně.

 

Domácí mohli vést o poločase ještě vyšším rozdílem, další šance ale neproměnili. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Dubí.

Bohušovice šťastně vyrovnaly

Po změně stran tlak Dubí sílil. Jenže hosté v 53. minutě vyrovnali. A byl to velmi šťastný gól. Obrana Dubí místo odkopu míče z vlastní šestnáctky chtěla vše řešit fotbalově. Jenže místo toho dostal namazáno Jakub Ortbauer, který dal pohotově na 1:1. Nejlepší střelec Bohušovic a celé soutěže dal svou sedmnáctou branku v sezóně.

 

Domácí se hnali za vedoucím gólem a vytvořili si řadu šancí. Často ale naráželi na vlastní nemohoucnost a také výborného brankáře Šplíchala. A když Bohušovice v 90. minutě netrefily z malého vápna branku, šlo se za stavu 1:1 do penalt.

Druhý bod skončil v Bohušovicích

V penaltovém rozstřelu rozhodla šestá série. Domácí nedali a tak druhý bod putuje do Bohušovic. Domácí by si za svůj výkon zasloužili větší bodovou odměnou. Ale na kdyby se nehraje...

 

Bohušovice si tak na prvním místě drží tříbodový náskok, v dalším kole jedou do Českých Kopist. Dubí je čtvrté, v dalším kole hraje na půdě nováčka z Ohníče.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "S výsledku jsme zklamaní. Byli jsme lepší. Jenže jsme neproměnili řadu šancí a navíc soupeři darovali vyrovnávající branku. Štěstí nám nepřálo ani v penaltách, je to velká škoda."

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "Sportovně musím uznat, že nás Dubí přehrávalo. Hlavně ve druhém poločase tam mělo pět, šest velkých šancí. My jsme náhodně vyrovnali a urvaly penalty. Před zápasem bych bod bral, dva jsou zlaté. Musím ale pochválit domácí tým, byl hodně fotbalový a hrál velmi dobře."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - T. Doubek [-] (68. V. Karrmann [-] ) , J. Mucha [-] , K. Solar [-] , M. Karrmann [-] (73. M. Pehanič [-] ) , P. Doubek [-] , J. Husák [-] (66. L. Havlín [-] ) , J. Ulip [-] , R. Farkaš [-] , J. Pelc [-] , L. Daniš [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - O. Šikner [-] , J. Ortbauer [-] , M. Fiala [-] , L. Kyzlík [-] , M. Dalešický [-] , J. Gaube [-] , P. Mrkvica [-] (62. P. Koblížek [-] ) , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-]

ŽK: 29. M. Karrmann , 50. T. Doubek , 51. K. Solar , 76. J. Mucha , 81. L. Daniš - 86. M. Fiala .
Hráči zápasu: Š. Šplíchal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Cvachoušek František - BRETSCHNEIDER Kamil, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.