Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč třikrát vedl, přesto odjel bez bodů


Branky


0

V souboji dvou nováčku ukázal domácí Svádov dobrou morálku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl čtyři branky

Ve Svádově se potkal domácí nováček s Baníkem Ohníč, který do I.B třídy postoupil jako vítěz okresního přeboru v Teplicích. Hosté na tom byli v tabulce lépe, jelikož měli o pět bodů více, než domácí celek.

 

První poločas nabídl čtyři branky. Hosté šli poprvé do vedení v 7. minutě, kdy se po chybě domácí obrany prosadil Václav Čechák. Ovšem za dvacet minut Svádov vyrovnal, postaral se o to kapitán Petr Janouš.

 

Vedení domácím vydrželo čtyři minuty. Na hranici vápna se míč dostal k Dominiku Čermákovi, který vystřelil a Paseka byl bezmocný. První dějství ale vítěze nemělo, Svádov dokázal opět srovnat krok. Ve 35. minutě se prosadil Miroslav Varga a do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Rozhodl rohový kop

Jestli byl první poločas vyrovnaný, v tom druhém byl aktivnější Svádov. I když šel Ohníč opět do vedení, na 2:3 dával v 54. minutě opět Čermák. A opět po pěkné střele z dálky.

 

Domácím však patřil závěr. V 66. minutě se trefil Petr Blaško, nadcházející minuty byl Svádov aktivnější. A obratu se dočkal v 88. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal k míči Petr Polák a dal na konečných 4:3.

 

Svádov si tak polepšil a je devátý, Ohníč klesl na sedmé místo. V dalším kole jede Svádov do Unčína, Ohníč hostí trápící se Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov-Olšinky: "Jsem samozřejmě spokojený. Co mě mrzí je fakt, že jsme dostali tři góly. A opět byly velmi hloupé a laciné. Na druhou stranu nás podržel útok, dva góly padly po standardní sitauci. Ve druhém poločase jsme byli jasně lepší, vážím si i bojovnosti hráčů."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Zklamání, tady jsme měli bez debat vyhrát. Třikrát jsme vedli, přitom nemáme ani bod. V první půli jsme byli lepší, Svádov byl ale v závěru aktivnější a zaslouženě utkání otočil."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - T. Nesvadba [-] , P. Kraus [-] (75. A. Hovhannisjan [-] ) , P. Janouš [-] , M. Varga [-] , P. Blaško [-] , V. Jackel [-] , R. Vošahlík [-] , J. Havel [-] , V. Vodehnal [-] , P. Polák [-]

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Popp [-] , J. Horák [-] , M. Daněk [-] , P. Žemba [-] - V. Čechák [-] , T. Zoubek [-] , M. Skořepa [-] (63. M. Mašata [-] ) , F. Čechák [-] - D. Císař [-] , D. Čermák [-]

ŽK: 77. P. Janouš - 65. D. Čermák .
Hráči zápasu: P. Janouš - D. Čermák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - CVACHOUŠEK František, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.