D. Škoda 11.
M. Klouda 39. (vl.)
M. Vít 48.
D. Petrů 88.
4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec dvakrát dotahoval a nakonec zvítězil


Branky


11. D. Škoda , 39. M. Klouda (vl.) , 48. M. Vít , 88. D. Petrů - 10. M. Friedl , 18. I. Ročín
0

Zápas, který se nesl ve jménu hesla: "Kdo brání, nevěří gólmanovi," zvítězil Červený Kostelec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelečtí stále pokukují po vrchních patrech tabulky, k tomu, aby jejich pohledy byly oprávněné potřebovali získat tři body proti Libčanům, ale ani ty si v současné době nemohou dovolit rozdávat body. Člověk by řekl, že takto důležitý zápas pro oba celky bude svázán přísnou obrannou taktikou, opak byl ale pravdou a v Kostelci se odehrálo velmi ofenzivní utkání. Jako první se do vedení dostaly hosté, v 10. minutě skóroval Friedl. Vedení však Libčanům nevydrželo dloho a už o minutu později vyrovnával kostelecký Škoda. Další zhoupnutí na kostelecko-libčanské houpačce přišlo v 18. minutě, kdy Libčanům vrátil vedení útočník Ročín. Po této situaci se střelci obou týmů na chvíli uklidnili, pět minut před koncem si ale nešťastný vlastní gól vstřelil záložník Libčan Klouda, a do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Vlastní branka tým Libčan trochu zmrazila i v úvodu druhé půle, čehož ve 48. minutě využil kostelecký Martin Vít, který tak poslal domácí vůbec poprvé v zápase do vedení, Kostelec však s náskokem zacházel ohleduplněji než soupeř a už ho nepustil. V 88. minutě přidal ještě definitivní pojistku Petrů, a Kostelec se tak mohl radovat ze třech bodů. Naopak situace Libčan je ještě těžší i kvůli tomu, že konkurenti v boji o zácharnu dokázali bodovat. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
D. Balcar [-] - D. Škoda [-] , P. Bárta [-] , K. Havlíček [-] , M. Vít [-] - O. Koval [-] , J. Hypius [-] , L. Hlava [-] , D. Hála [-] - T. Martínek [-] , D. Petrů [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Zahradník [-] , M. Černý [-] , D. Řehounek [-] , T. Matějka [-] - M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , M. Klouda [-] - R. Jelínek [-] , I. Ročín [-]

ŽK: 50. L. Hlava - 45. M. Černý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.