4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie Hrobu na venkovní půdě nebere konce


Branky


6. M. Šilhan , 59. R. Lubas , 65. M. Prágl , 68. R. Lubas - 14. P. Pištora , 32. P. Fencl
0

Černiv prohrával už 0:2. Přesto slaví tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrob začal excelentně

V Černivu se setkaly dva týmy, které po sedmi kolech nasbíraly deset bodů. Favoritem ale byl domácí Sokol, který na svém hřišti body nerozdává. Naopak Hrob je venku krotký, jako beránek. Všechny tři zápasy na cizí půdě totiž prohrál.

 

Ovšem první poločas se hostům vydařil. Po čtvrt hodině hry se trefil Petr Pištora, byla to jeho devátá branka v sezóně. Domácím, kteří postrádali šest hráčů ze základní sestavy, se prostě v úvodu nedařilo. Ještě veseleji bylo hostům ve 32. minutě, kdy se trefil Pavel Fencl.

 

Naneštěstí pro hosty domácí vyrovnali, velmi šťastně se trefil Marek Šilhan. Do kabin si tak Hrob přinesl vedení 2:1.

Černiv kraloval, soupeř odpadl

Začátek druhého poločasu si mohli hosté osladit třetí trefou. Jenže vyloženou šancí pohrdli. Po této situaci navíc přestali hrát, prim hráli domácí. Ti Hrobu nasázeli během deseti minut tři branky.

 

Dvakrát se trefil Roman Lubas (59. a 68. minuta). Jednou z dorážky, podruhé po pěkné akci na straně hřiště, centru a následné hlavičce. Do těchto gólů se vešla branka Martina Prágla ze 65. minuty. Hrob v tu chvíli úplně odpadl, vyklidili domácím hřiště a na nic už se nezmohl.

 

Černiv pak dohrával o deseti, v 81. minutě dostal druhou žlutou Jaroslav Jopa a musel předčasně pod sprchy.

 

Domácí poskočili na sedmé místo, v dalším kole jedou na půdu FK Litoměřicko C. Hrob je desátý, prohrál i čtvrté utkání venku a v dalším kole doma hostí České Kopisty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Z utkání jsme měli obavy, chybělo nám šest lidí základní sestavy. A první poločas to dlouho nevypadalo dobře. Po změně stran ale Hrob odpadl a my to i díky šťastným brankám nakonec otočili."

TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Velké zklamání. Začali jsme dobře a byly tam další šance. Po změně stran jsme prostě přestali hrát, nevím proč. A nakonec to byla zasloužená porážka. Proč se nám venku nedaří? To nevím, táhne se to už druhou sezónu. Přitom herně venku nejsme horší."



Sestavy


Sokol Černiv
V. Netolický [-] - F. Horák [-] (79. R. Česal [-] ) , V. Udatný [-] , M. Šilhan [-] (90. P. Kalivoda [-] ) , J. Štros [-] , R. Lubas [-] , M. Prágl [-] , A. Klug [-] , P. Krebs [-] , J. Lubas [-] (74. P. Mareš [-] ) , J. Jopa [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] (72. D. Jelonek [-] ) - V. Tichý [-] , M. Vrábel [-] , Z. Týma [-] (81. O. Sedláček [-] ) - M. Kozák [-] , M. Rudolf [-] , P. Fencl [-] , M. Severa [-] , P. Šural [-] - P. Pištora [-] , M. Brandl [-]

ŽK: 10. J. Jopa , 90. P. Krebs - 25. M. Rudolf , 75. P. Pištora . ČK: 81. J. Jopa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Biolek Radomír - HOLEC Ladislav, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.