3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov doma drží stoprocentní bilanci


Branky


0

České Kopisty prohrály 1:3 a připsaly si druhou porážku v sezóně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šťastně vyrovnali

Bezděkov zažívá dobrý vstup do sezóny, to samé vlastně platí i o Českých Kopistech. Ovšem celkově to nebyl pohledný zápas.

 

Lépe začali hosté, v 10. minutě jim vyšel rychlý protiútok, který dokázal gólově zakončil David Kunert. Šance byly na obou stranách a domácí Bezděkov ještě do poločasu stihl vyrovnat.

 

No, do poločasu...bylo to ve 26. minutě. K přímému kopu se postavil Martin Poláček. Míč mířil na stranu, kde stál brankář František Kubíček. Jenže kulatý nesmysl změnil díky zdi směr a zapadl do opačného koutu hostující svatyně.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Kopisty neuvyžily šance. A prohrály

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Opět byly šance na obou stranách. Domácí trefili břevno a tyčku, za hosty byl hodně nebezpečný útočník Pavel Rážek, ovšem stav 1:1 se neměnil.

 

Tedy až do 79. minuty, kdy se míč několikrát po nedůrazu hostující obrany odrazil k Tomáši Flodrovi, který překonal vyběhnuvšího Kubíčka. A za další tři minuty definitivně rozhodl po protiútoku Ondřej Čaněk.

 

Bezděkov tak se tak drží na druhém místě a v dalším kole hostí doma Černiv. České Kopisty čekají dva domácí zápasy - ve středu dohrávka se Svádovem, o víkendu zase bitva s Lukavcem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, SK Bezděkov: "Celkově se fotbal asi moc nelíbil. Bylo to hodně soubojové. Nakonec jsme byli šťastnější. Dali jsme tyč a břevno, naopak za stavu 1:1 mohli dát gól Kopisty. Tři body bereme."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Je to škoda, bylo to na remízu. V Bezděkově se nehraje dobře. Za stavu 1:1 jsme mohli rozhodnout, ale bohužel. Navíc jsme dostali dva nešťastné góly."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - T. Flodr [-] , R. Jirásek [-] (82. P. Čermák [-] ) , J. Svoboda [-] , F. Hendrich [-] (90. M. Strýhal [-] ) , B. Matoušek [-] , M. Poláček [-] , O. Čaněk [-] , J. Řezníček [-] , J. Hlavsa [-] , M. Hlavsa [-] (46. T. Rubeš [-] )

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Hesko [-] , M. Krejza [-] , J. Kekule [-] , M. Burza [-] , D. Kunert [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 74. J. Řezníček , 83. T. Rubeš - 74. F. Kutzler .
Hráči zápasu: J. Kekule .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Teska Miroslav - DVORSKÝ Vojtěch, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.