Litoměřicko rozhodlo do dvaceti minut


Branky


0

Nově vytvořený tým FK Litoměřicko C bez problémů porazilo nováčka ze Svádova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly určily ráz utkání

Domácí celek Litoměřicko C měl ve svém kádru několik hráčů z bývalého B týmu FK Litoměřice a také z týmu TJ Sokol Pokratice. Hosté skončili v minulé sezóně na druhém místě v okresním přeboru. Favoritem byl rozhodně domácí tým.

 

A ten brzy přetavil svou snahu v úvodní trefu. Ve 4. minutě přišla chyba ve svádovské rozehrávce, domácí založili rychlou akci a Martin Císař překonal Paseku. A ve 20. minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji. Litoměřicko poslalo za hostující obranu dlouhý míč, Písař postupoval sám na Paseku a dal na 2:0. Do konce poločasu se už přes šance na obou stranách nic nestalo, do kabin si tak domácí přinesli dvoubrankové vedení.

Litoměřicko si vítězství pohlídalo

Po změně stran se pokračovalo podle stejných not. Domácí si hlídali dvoubrankový náskok. Svádov se snažil, ale utkání už nedokázal zdramatizovat.

 

FK Litoměřicko C tak zapsalo do tabulky první tři body, Svádov si na první bodový přísun musí počkat minimální do dalšího kola. Ve druhém kole hostí Svádov doma Rovné, Litoměřicko jede do Lukavce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Michal Slabý, FK Litoměřicko C: "Po vzniku nového klubu, máme 26 hráčů. Takže je z čeho vybírat. Od začátku jsme byli lepší a pomohli nám rychlé góly. Po změně stran už jsme od naší hry upustili, některé akce přehrávali a lidově řečeno vymýšleli blbosti. Ale zasloužená výhra."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "Domácí mají svou kvalitu a budou v tabulce hodně vysoko. My jsme udělali dvě chyby a to rozhodlo. Herně to nebylo špatné, byly tam tři velké šance. Musíme odstranit chyby v obranné činnosti, je potřeba být důslednější."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Josef - ROUČEK Karel, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.