2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice dvakrát dotahovaly. A nakonec mají dva body


Branky


0

V zajímavém utkání v Černivu se zrodila remíza 2:2, rozhodovaly pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černiv byla o krok napřed

V tomto utkání se těžko hledal favorit. Domácí jsou na svém hřišti, které je specifické díky tomu, že je do kopce, přeci jen silnější. V minulé sezóně ale lépe dopadly Liběšice.

 

Hosté začali v úmorném vedru aktivněji, ale první branku dali domácí. Liběšický stoper trochu chyboval a Václav Netolický překonal Koryťáka - 1:0. Ve 24. minutě ale bylo vyrovnáno, když se prosadil nejstarší hráč Liběšice Karel Knop. Jenže šest minut před poločasem šli domácí opět do vedení. A byla u toho další chyba hostujícího stopera. Ten místo odkopu chtěl míč zpracovat, nabídl ho přímo Udatnému, který vzápětí hrubku potrestal brankou. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Liběšice dokázaly srovnat krok

Po změně stran se hosté hnali za vyrovnáním. A dočkali se v 68. minutě. Do domácího vápna přilétl centr, kde byl jediným liběšickým hráčem Jakub Hambálek. I proti přesile si našel prostor a hlavou překonal jinak dobře chytajícího Choduru. V poslední minutě mohl Černiv rozhodnout, ale v obrovské šanci přímo před Koryťákem jeden z domácích hráčů naprosto selhal. Po výsledku 2:2 se šlo na penalty.

Domácí penalty nezvládli

Jakoby na Černivu ležela deka z poslední neproměněné šance, domácí střelci proměnili pouze jednu penaltu. Dvakrát je vychytal Koryťák, jednou šel míč úplně mimo. Liběšice tak oplatily Černivu vzájemný zápas z minulé sezóny. Ten na hřišti Sokola skončil také remízou, ale tehdy penalty vyhrál právě Černiv.

 

V dalším kole míří Černiv do Dubí, Liběšice doma hostí nebezpečný Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Sokol Černiv: "Bylo to zajímavé, vyrovnané a trochu ostřejší utkání. Dvakrát jsme vedli, ale konečná remíza je zasloužená. Penalty nám pak vůbec nevyšly."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Dva body jsou pro nás dobré. Kdyby domácí proměnili šanci v poslední minutě, neměli bychom nic. Tady moc týmů bodovat nebude, je tady specifické hřiště, na kterém Černiv umí hrát."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - P. Krebs [-] , Z. Bouška [-] , V. Netolický [-] , M. Prágl [-] (82. P. Mareš [-] ) , R. Lubas [-] , P. Vít [-] , P. Vít [-] , J. Jopa [-] , V. Udatný [-] , J. Lubas [-] (81. F. Horák [-] )

SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Hambálek [-] (80. J. Pokorný [-] ) , K. Knop [-] , A. Vlk [-] , V. Kozel [-] , T. Mikina [-] , V. Petrus [-] (46. P. Janda [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Janda [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

ŽK: 76. V. Udatný , 85. P. Vít - 44. T. Mikina , 53. J. Janda , 79. V. Kozel , 82. M. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stupka Josef - FORMÁNEK Tomáš, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.