3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité tříbodové vítězství Libčan


Branky


28. M. Klouda , 51. M. Klouda , 71. R. Jelínek - 77. A. Horák , 85. M. Exnar
0

Týmy ze spodních pater tabulky se v posledních kolech snaží posbírat co nejvíce bodů, a mohou tak zaskočit i soupeře z opačných sfér ligové tabulky. Takový byl i případ Libčan, které na svém hřišti porazily Jaroměř a získaly cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany na svém hřišti hostily druhý tým ligy Jaroměř a hned v úvodu je stihla velká nepříjemnost, když se v 9. minutě zranil obránce Homoláč. Na jeho místo se přesunul Friedl a svého spoluhráče zastoupil kvalitním výkonem. Přestože favorité z Jaroměře měli hru více pod kontrolou než domácí fotbalisté, byl to právě tým Libčan, který udeřil jako první. Ve 28. minutě se hlavou trefil útočník Klouda a nastartoval svůj tým k dalším brankám. Pět minut po začátku druhého poločasu se opět trefil Klouda a opět hlavou. To, že hráči Jaroměře podcenili vzdušné souboje, orazítkoval v 71. minutě Jelínek, který vstřelil třetí gól Libčan hlavou. Dvacet minut před koncem už se mohlo zdát, že si Libčany náskok udrží a dojdou si pro poměrně překvapivé tři body. Místo poklidného závěru se však přítomní diváci dočkali dramatické stíhací jízdy Jaroměře, která ale přišla příliš pozdě. I přes branku hostujícího Horáka ze 77. minuty a Exnara z 85. minuty, se možná z klíčových tří bodů radoval tým Libčan. Prohra může Jaroměř mrzet o to víc, že vedoucí Olympia rovněž ztrácela body, a tak zde byla šance se na hradecký tým dotáhnout. 



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - T. Matějka [-] , D. Homoláč [-] (9. S. Libřický [-] ) , M. Friedl [-] , J. Mádlo [-] - I. Ročín [-] , M. Černý [-] , R. Jelínek [-] , D. Řehounek [-] - P. Jiřík [-] , M. Klouda [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , P. Ruml [-] , J. Hrobský [-] , M. Emlar [-] - M. Čenovský [-] , D. Svoboda [-] (46. V. Ruprich [-] ) , J. Holub [-] , M. Exnar [-] - L. Böhm [-] (68. J. Bano [-] ) , S. Kašajík [-]

ŽK: 38. R. Jelínek , 38. D. Řehounek , 91. M. Klouda - 88. V. Ruprich , 89. J. Hrobský . ČK: 89. M. Emlar .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.