Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:45

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Protschke se stal chuderovským hrdinou


Branky


0

Děčínský Union neudržel slibné vedení a nakonec nemá ani bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní produktivita Unionu

Lídr tabulky nastoupil doma proti Unionu Děčín. Domácí postrádali například vykartovaného Guttmanna, nebo střelce Elmericha. Hostům chyběli Sobotka, Němec J., Němec M. (zranění), Mrváň (absence), Hampl (zaměstnání).

 

Začátek utkání patřil jednoznačně domácím. Hned v první minutě utkání si vypracovali gólovku, ale nebyli úspěšní. Hosté se dostali na dostřel v  5. minutě. Murdych byl faulován na hranici pokutového území a Děčín dostal možnost k zahrání trestného kopu. Bylo to spíše pro leváka, tak to zkusil Huček, ale trefil jen zeď.

 

Dvě minuty nato posunul Očipka na Murdycha, ale ten mířil vedle. Tím děčínská aktivita na nějakou dobu skončila a hráli především domácí. Ve 22. minutě se krátkými přihrávkami dostali až na penaltu, ale finální střela mířila vedle. Ve 32. minutě Union postihla další pohroma. Kapitánu Hučkovi se obnovilo zranění. Na hřiště šel Syrovátka a hosté tak měli po půl hodině prázdnou lavičku.

 

Ve 34. minutě šli hosté středem pole do rychlého protiútoku, ale Kalaš zkazil přihrávku na Brázdila, míč ukořistili domácí a veterán Vosyka neváhal a napřáhl z 30-i metrů. Jeřábek měl zakrytý výhled urostlým Zvolským, zareagoval pozdě, na míč si sáhl, ale jeho cestě do sítě zabránit nedokázal 1:0.

 

Nejkrásnější brankou utkání vyrovnal ve 40. minutě dobře hrající Očipka. Na rohu pokutového území, asi 35 metrů od branky nevěděl co s míčem, tak ho vypálil na bránu. Prudká, křížná střela mířila přímo do šibenice, otřela se o břevno a skončila v síti - 1:1.  Tři minuty před odchodem do kabin hosté otočili výsledek. Povzbuzený Očipka hledal dlouhým pasem nabíhajícího parťáka z útoku Murdycha. Domácí gólman Luan Bakiu se snažil míč letící vápnem zachytit, ale nebyl úspěšný. Murdych si míč zpracoval, naznačil střelu do z poloviny odkryté branky, nechal po zaseknutí proletět kolem dobíhajícího beka a pak s přehledem propálil gólmana střelou na přední tyč - 1:2.



Prostchkemu stačilo půl hodiny

Do druhého poločasu vstoupil lépe Děčín V 57. minutě Nedvěd, který jinak neodehrál povedený zápas, vybojoval na půlce míč, došel s ním až k pokutovému území a ideálně ho posunul Murdychovi, který míč mazácky dloubl přes brankáře, a hosté vedli rozdílem dvou branek - 1:3.

 

Minutu poté se zápas lámal. Do 100% šance se dostal Sejkora, ale netrefil z 25 metrů prázdnou branku. V 65. minutě už to hosty začínalo mrzet. Domácí poslali ostrý centr do vápna a zcela nekrytý Gabriel hlavou překonal Jeřábka - 2:3. V 67. minutě mohli jít hosté do dvoubrankového vedení. Murdych v samostatném brejku mířil mezi nohy domácího gólmana, ale střela se o jeho nohu otřela a skončila vedle branky.

 

V 70. minutě Humlíček místo jednoduchého odkopu míče za plot posouval dozadu na Jeřábka, ale byl z toho zbytečný rohový kop, ze kterého Union opět hlavou potrestal vystřídavší Protschke - 3:3. Domácí se dostali na koně a na hosty  se valil jeden útok za druhým.

 

Velký závar v 81. minutě ještě přežili, ale za dvě minuty už pro ně bylo zle. Domácí hráč se lehce protáhl kolem Humlíčka a poslal vysoký míč na zadní tyč. Jeřábek si hlídal přední klacek a obránci nedokázali pokrýt znovu Protschkeho, opět hlava, opět gól - 4:3. Chuderovští se pak stáhli a hosté už neměli sílu na nápor. Do jediné pološance se dostal v 87. minutě Murdych, kdy k němu po centru propadl míč až na zadní tyč, ale mířil vedle.



Chuderov je tak o skóre druhý, v dalším kole jede do Trmic. Union je šestý, o víkendu ho čeká domácí utkání proti Chlumci.    

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Do zápasu jsme vstoupili podle našich představ, bohužel v závěru poločasu jsme dostali z jedné střely dva góly. Ve druhém poločase jsme ukázali morální sílu, kdy jsme vstali z mrtvých a otočili zápas."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Našim hráčům nelze na hřišti favorita soutěže upřít snahu a zasloužili si nějaký bod domů odvést. Nebylo k tomu daleko, ale to by nám musela fungovat hra po stranách hřiště, kde nás Chuderov jednoznačně přehrával. Kdyby naši krajní hráči podali alespoň standardní výkon, museli jsme vyhrát. Pravdou je, že co se týče zranění, vypíjíme kalich hořkosti do dna a sráží nás to, že každý zápas nastupujeme v silně obměněné sestavě. Na druhou stranu si hráči z lavičky musí říct o další šanci a to se zatím daří jen Zvolskému."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , V. Šindelář [-] - P. Fousek [-] (61. Z. Zvonek [-] ) , M. Culek [-] , M. Gabriel [-] , D. Žárský [-] (75. J. Dvořák [-] ) , J. Rohlík [-] , S. Vosyka [-] (61. M. Protschke [-] ) - M. Jouza [-] (83. M. Koubek [-] )

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - M. Zvolský [-] , V. Bedrníček [-] , T. Humlíček [-] , Z. Brázdil [-] - J. Sejkora [-] , M. Huček [-] (32. L. Syrovátka [-] ) , L. Eichelmann [-] (14. J. Nedvěd [-] ) , R. Kalaš [-] - P. Očipka [-] , J. Murdych [-]

Hráči zápasu: M. Protschke - P. Očipka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.