Benešov v deseti otočil zápas a poskočil do čela


Branky


60. R. Zíta - 71. A. Pop , 89. R. Horvát
0

Fotbalisté Tisé doma výkonem nezklamali. Závěr však vůbec nezvládli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla vyrovnanou podívanou

Svěřenci Ivo Linharta přivítali Benešov. Ten vstoupil do sezóny skvěle a pyšnil se stoprocentní bilancí. Domácí rádi vzpomínají na poslední vzájemný zápas, který doma vyhráli 2:0. Ačkoliv byl tehdy Benešov jasně lepší, zahazoval jednu šanci za druhou.

 

První poločas nabídl vlastně vyrovnanou podívanou. Benešov držel více míč na svých kopačkách, ale Tisá v bloku pozorně bránila. Šance byly na obou stranách, domácí hrozili hlavně z protiútoků. Ale do kabin se šlo za stavu 0:0.

Blikanec brankáře Minaříka

Po změně stran se pokračovalo podle stejných not do 60. minuty. To se přímo z rohu trefil domácí Roman Zíta, Minařík v tu chvíli neměl čisté svědomí. A za dvě minuty pro něj utkání skončilo. Benešovský brankář šel do souboje mimo vápno a míč vypíchl do autu. Vzápětí však nesmyslně praštil protihráče a dostal červenou kartu.

 

Do branky tak musel Polanský a na hřišti se objevil Hora. Což se později ukázalo jako klíčové střídání. Právě Hora v 71. minutě dlouhou, ale výstavní přihrávkou oslovil Popa, který překonal Kouckého. Tisá mohla rozhodnout, Kudrmanův lob se do branky nevešel, Zuba vychytal Polanský.

 

A pak přišla 89. minuta. Po nákopu z půlky zahrál jeden z domácích rukou. Benešov dostal výhodu trestného kopu. Střelu Hory Koucký vyrazil na tyč, jenže míč dorazil do sítě Roman Horvát.

 

Benešov tak vydřel tři body a jako jediný tým je po třetím kole bez ztráty bodu. Tisá získala body tři. V dalším kole hostí Benešov Trmice, Tisá zase doma přivitá silný Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér TJ Spartak Tisá: "Výsledek mě mrzí, měli jsme to rozehrané na vítězství. Myslím si, že jsme byli Benešovu vyrovnaným soupeřem. Náš výkon byl diametrálně odlišný tomu, co hráči předvedli v Horním Podluží. V závěru nám prostě chyběla zkušenost. Je to velká škoda."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Byl to těžký zápas. Oba celky přivítalo velké vedro, nám neseděl nerovný terén. V prvním poločase byla šance na obou stranách. Po změně stran jsme se díky brance a vyloučení brankáře dostali do potíží. Klíčové bylo střídání, když šel na hřiště Hora, který vlastně zařídil oba góly. Tří bodů si nesmírně cenníme."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Tomáš - MOLLINGER Lukáš, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.