0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství Kratonoh


Branky


0

V tomto zápase postrádaly obě strany několik hráčů základní sestavy, jejich nahrazení lépe zvládli hosté z Kratonoh, kteří zvítězili 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan Broumov bude mít ještě hodně starostí se záchranou v soutěži, a proto je pro ně každá bod důležitý. V tomto kole se jim ale postavil jeden z nejtěžších soupeřů. Čtvrtý tým tabulky Sokol Kratonohy byl od začátku lepším a aktivnějším týmem, který měl jasný cíl a za ním si šel. V prvním poločase si Kratonohy vybudovaly dvoubrankový náskok. Jako první se v 25. minutě prosadil Mládek, na kterého o dalších osm minut později navázal Franc, a hosté tak šli do kabin s dvoubrankovým vedením. Ve své kvalitní a aktivní hře hosté pokračovali i v druhém poločase a svému soupeři nedávali moc šancí k vyniknutí. Další branky Kratonoh přidali v 52. minutě Jošt a v 64. minutě opět Mládek. Seznam střelců zápasu uzavřel v 88. minutě Stránský.

Díky vítězství tak Kratonohy zůstávají na čtvrté pozici, jen o skóre za třetím Jičínem. Naopak broumovští jsou stále jen jeden bod nad sestupovou propastí



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , J. Schubert [-] , J. Michálek [-] (46. J. Kotyza [-] ) , J. Semerák [-] - M. Gago [-] (20. J. Rolník [-] ) , J. Šimon [-] , L. Hanzlík [-] , E. Wilke [-] - J. Kuchta [-] , T. Mucha [-] (46. P. Bureš [-] )

FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - M. Bořke [-] , Š. Král [-] , P. Vyleťal [-] (74. J. Štěpánek [-] ) , D. Franc [-] (66. J. Kořínek [-] ) - M. Stránský [-] , Z. Semelka [-] , R. Mládek [-] (69. D. Hrůša [-] ) , D. Jošt [-] (84. M. Nun [-] ) - D. Hamák [-] , J. Fidra [-] (82. F. Josef [-] )

ŽK: 22. J. Kuchta , 36. J. Michálek , 75. J. Semerák - 90. F. Josef .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.