Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libouchec jede, vyhrál počtvrté v řadě


Branky


0

Naopak Rumburk potřetí v řadě nebodoval. A opět nedal gól.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hejnovi stačily dvě minuty

Do Libouchce dorazil Rumburk. Favoritem byli domácí, kteří patří do horní poloviny tabulky. A vyhráli třikrát v řadě. Naopak Rumburk poslední dva zápasy prohrál shodně 0:1.

 

Libouchec předvedl tradiční domácí úvod, kdy byl aktivnějším celkem. Rumburk se herně docela držel, pak však inkasoval během dvou minut. V obou případech se prosadil Milan Hejna, který se trefil v 26. a 27. minutě. Hejna je se sedmi góly nejlepším liboucheckým střelcem. V obou případech uháněl sám na brankáře Bednáře a oba nájezdy v klidu proměnil.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Libouchec.

 

 

Žádné drama se nekonalo

Rumburk to sice nezabalil a chtěl s utkání něco udělat. Do vyložené šance se ale prakticky nedostal, Libouchec tak mohl být v pohodě. Domácí navíc využili docela laxní obrany Rumburka a přidali další dvě branky.

 

V 56. minutě dal na 3:0 Josef Černohorský, čtyři minuty před koncem uazvřel na konečných 4:0 Tomáš Palaščák.

 

Libouchec tak od výbuchu 0:5 v derby s Jílovým čtyřikrát vyhrál a vyšplhal se na čtvrté místo. Naopak Rumburk potřetí v řadě nebodoval a je na desátém místě. Libouchec zakončí podzim v Duchcově, Rumburk hostí třetí Mojžíř.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč ČSAD Libouchec: "Do utkání jsme nastoupili opět velmi aktivně, branku jsme vstřelili ale až po dvaceti minutách a to hned dvě v rozmezí dvou minut. Další dvě jsme přidali v druhé půli. Soupeř překvapivě odpor nekladl, bylo to klidné a jednoduché utkání. Teda až na tu zimu."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "V tomto utkání jsme úplně vyhořeli v obraně a soupeř toho náležitě dokázal využít. V útoku nám nevychází finální přihrávka a proto jsme opět nevsítili ani žádnou branku. Nehrajeme v pohodě a na našem výkonu je to znát."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] (46. D. Klačanský [-] ) - M. Richter [-] , L. Martinů [-] (65. T. Palaščák [-] ) , J. Černohorský [-] (77. V. Eleš [-] ) , V. Slavka [-] , M. Hejna [-] , R. Wild [-] , J. Novák [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-] (60. D. Kodet [-] )

FK Rumburk
T. Bednář [-] - M. Trégr [-] , J. Chlada [-] , M. Demeter [-] , D. Holubek [-] , P. Pilko [-] , A. Zima [-] , O. Linhart [-] (56. J. Dolejš [-] ) , J. Hejl [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-]

ŽK: 25. J. Chlada .
Hráči zápasu: M. Hejna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eichler Martin - MECL Petr, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.