L. Lébl 42.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodl nejstarší hráč


Branky


42. L. Lébl
0

Trefil se totiž nejlepší kanonýr Křešic Lubomír Lébl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padesátka na krku? Vůbec nevadí!

Do Křešic dorazil Rumburk. Jednalo se o souboj týmů, které se pohybují spíše v dolní polovině tabulky. V lepší formě byly Křešice, které v poslední době nedostávají góly a naposledy prohrály před měsícem v Oldřichově.

 

Hosté dorazili v hodně okleštěné sestavě. Celý zápas se nesl v duchu velkého boje o každý míč. Domácí spoléhali na nakopávané míče a hosté se snažili o kombinaci, která se jim ale vůbec nedařila.

 

Utkání bylo po celou dobu vyrovnané a výsledku by více odpovídala remíza, ale bohužel před koncem prvního poločasu Rumburk vyrobil úplně zbytečnou chybu v obraně a nejstarší hráč toho to utkání vstřelil jedinou branku utkání. Po hezké akci Křešic sice zasáhl Bednář, ale padesátiletý Lubomír Lébl míč doklepl do branky a dal tak svou šestou branku v sezóně - 1:0.

Lepič pálil šance

Ve druhém poločase se Rumburk logicky snažil něco udělat s nepříznivým výsledkem. Přesto, že měl celý druhý poločas čas na vyrovnání, tak si hosté žádnou vyloženou šanci nevypracovali. Pouze tam byli náznaky. Domácím v závěru utkání stačilo pouze důsledně bránit a odkopávat míče libovolně do bezpečí. 

 

Rozhodnout mohl Jiří Lepič, který šel dvakrát sám na Bednáře. Ale bohužel neuspěl a zatím marně hledá střeleckou formu z minulé sezóny.

 

Křešice tak získaly další tři body a jsou osmé, Rumburk je na devátém místě. V dalším kole jedou Křešice do Duchcova, Rumburk hostí Českou Kamenici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Bylo to vyrovnané utkání. A také hodně bojovné. My jsme měli více šancí. Rumburk nehrál špatný fotbal, ale po vápno. Do vyložených šancí se nedostával. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Bohužel, jaký mají někteří hráči přístup k mistrovskému utkání, tak takový je i výsledek. Je to škoda. Stále si neuvědomují, že fotbal je kolektivní sport. Jinak prohra mrzí, protože jsmenebyli horším týmem a minimálně remízu si zasloužili. Ale naše opětovná a triviální chyba rozhodla o osudu celého utkání. Naší hře chyběl nápad a hlavně přesnost přihrávek. Hráči, kteří nastoupili k utkání, se snažili a bojovali až do konce, ale k úspěchu to nevedlo."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - D. Lenrt [-] , P. Tuháček [-] (46. A. Bezemek [-] ) , L. Schoř [-] , M. Loula [-] , J. Lepič [-] , J. Suchánek [-] , L. Lébl [-] (88. J. Rusý [-] ) , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , V. Kühn [-]

FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Dolejš [-] (56. V. Honců [-] ) , J. Chlada [-] , M. Demeter [-] (85. P. Pilko [-] ) , D. Holubek [-] , A. Zima [-] , O. Linhart [-] , J. Hejl [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 47. A. Bezemek - 47. J. Chlada .
Hráči zápasu: L. Lébl - V. Chlan , D. Holubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KARRMANN Milan, ROUČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.