Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovníci z Mojžíře obrátili zápas a jsou stále první


Branky


0

Nováčkovi nestačily ani dvě branky kanonýra Sedláčka.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček zmrazil domácí

Šlágr kola se hrál na Ústecku. První Mojžíř přivítal čtvrtý Oldřichov. Moc lidí před sezónou asi netipovalo, že by právě tyto dva týmy bojovaly na špici tabulky.

 

Úvod utkání byl vyrovnaný, do vedení šel ale Oldřichov. V 26. minutě vystřelil Pavel Sedláček z nulového úhlu a brankář Michal Kubec si míč nešťastně srazil do sítě. A ve 35. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Po centru do vápna se k hlavičce dostal opět Sedláček a Kubec byl bezmocný.

 

Domácí se ale stihli oklepat a ještě do poločasu snížili. V 41. minutě se na vápně objevil Jakub Sikora a pěknou střelou dal na poločasových 1:2.

Domácí zabrali a zápas otočili

Vstup do druhého poločasu byl jasně v režii domácích. Oldřichov se dostal pod tlak a dvacet minut se prakticky nedostal do hry. Do jeho vápna létal jeden centr za druhým. A brzy přišel obrat. Nejprve v 54. minutě vyrovnal Pavlík, ten samý hráč se prosadil za další dvě minuty. A domácím rázem vedli 3:2.

 

Oldřichov se pak z tlaku vymanil, snažil se, ale vyloženou šanci si prakticky nevytvořil. Pět minut před koncem pak přišlo rozhodnutí, když čtvrtou branku Mojžíře přidal velmi dobře hrající Sikora.

 

Domácí tak pokračují v podzimní jízdě a nadále si užívají vedení v tabulce. Naopak Oldřichov podruhé v řadě prohrál. V dalším kole jede Mojžíř k dalšímu šlágru na půdu druhého Jílového, Oldřichov doma hostí v krizi se nacházející Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Začátek byl vyrovnaný, hostům se povedly dvě akce a s námi to nevypadalo dobře. Pomohla nám branka do poločasu. Po změně stran jsme byli jasně lepší a nakonec zaslouženě vyhráli. Oceňuji bojovnost všech hráčů, ta byla příkladná."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Po vyrovnaném začátku se nám podařilo vstřelit dvě branky. Škoda domácího snížení. Po změně stran nás Mojžíř dvacet minut tlačil, tam se rozhodlo. Pak jsme se snažili,a le vyložená šance tam nebyla."



Sestavy


TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - J. Králik [-] , P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Mach [-] - P. Valta [-] , J. Zabloudil [-] (85. J. Zikmundovský [-] ) , J. Růžek [-] , J. Sikora [-] - M. Pavlík [-] (74. M. Tichovský [-] ) , A. Vitásek [-]

TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Hejsek [-] , J. Dědič [-] , P. Sedláček [-] , J. Hrubý [-] (76. ) , P. Holub [-] , T. Holubička [-] , J. Novák [-] (65. J. Toth [-] ) , D. Skrčený [-] (83. J. Kropáček [-] ) , K. Hoffmann [-] , J. Sláma [-]

ŽK: 67. M. Pavlík , 80. M. Tichovský , 90. M. Kubec - 66. P. Sedláček , 79. K. Hoffmann , 87. P. Holub .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Vlk Lukáš - MATYS Bohuslav, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.