1:2p.
(0:1)
18. J. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola! Modrá ztratila další body


Branky


0

Fotbalisté Mojžíře totiž na Děčínsku vybojovali remízu a zvládly i penalty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přežili tlak a pak sami udeřili

V malé obci u Děčínska se hrál šlágr 7. kola. Domácí Modrá totiž přivítala Mojžíř. Setkaly se dva týmy, které bojují o první místo v tabulce. Oba vyhrály prvních pět zápasů, minule ale shodně remizovaly 2:2 a poprvé ztratily.

 

Prvních 10 - 15 minut patřilo Modré. Jiskra hostům prakticky nepůjčila míč a mohla jít rychle do vedení. Velkou šanci Fichtnera ale brankář Michal Kubec zneškodnil. V 18. minutě pak pro domácí přišla studená sprcha. Po rohovém kopu špatně vyběhl brankář Kratochvíl, míč podběhl a Jiří Mach hlavičkou z malého vápna otevřel skóre.

 

Po této situaci se hosté ještě více zatáhli na svou polovinu. Modrá měla převahu, ale marně dobývala defenzivní vozbu hostů. Zvýšit na 2:0 mohl hostující Pavlík, ale svůj únik nedovedl do gólového konce. Do kabin si tak Mojžíř odnesl vedení 1:0.

Vyrovnat musel stoper

Po změně stran se hrálo dle stejných not. Modrá byla opět aktivnější, ale hosté bojovali, lehali do střel a stále drželi těsný náskok. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 79. minutě. Stoper Podolský se vydal do útoku. Jeho náběh nezachytil Zikmundovský. Podolský se po pěkné kombinaci dostal před Kubce, kterého vzápětí překonal.

 

Do konce základní hrací doby Modrá ještě více zatopila pod kotlem, dostala hosty pod obrovský tlak. Mojžíř ale remízu udržel, rozhodnout tak musely pokutové kopy.

Dva body poslaly Mojžíř do čela

V penaltovém rozstřelu přišlo jediné zaváhání. Bylo to na domácí straně, když jeden z moderských hráčů branku těsně přestřelil. Modrá tak získala bod a je třetí, hosty naopak dva body posunuly do čela celé soutěže.

 

O víkendu hostí Mojžíř čtvrtý Oldřichov, Modrá hraje na Střekově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Bohužel se nám stalo to co minulé kolo. Místo pohodlného vedení si necháme dát opět velmi laciný gól, vlastně z ničeho. Tím postavíme soupeře doslova na nohy. Mojžíř přijel s totální defenzivou, se kterou jsme si dlouho nedokázali poradit. Ačkoliv šance na vstřelení branek tam byly. To je další věc, kde nás teď tlačí bota. Na góly se najednou hrozně nadřeme. Je potřeba zase kvalitně potrénovat a nezačít panikařit."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Hraje se na výsledek. A my máme dva body, které bereme všemi deseti. Kdyby Modrá proměnila svou první šanci, možná bychom tady dostali bůra...Ale nestalo se, celý tým to odmakal a odbojoval."



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - K. Podolský [-] , M. Bičák [-] (62. L. Sýkora [-] ) , D. Tesařík [-] , T. Fejfar [-] , A. Čapek [-] , L. Štorc [-] , V. Žák [-] , T. Fichtner [-] , M. Fejfar [-] (84. J. Štěrba [-] ) , M. Janů [-]

TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Mach [-] (46. J. Zikmundovský [-] ) , P. Valta [-] - M. Pavlík [-] (83. J. Bernášek [-] ) , J. Králik [-] , J. Růžek [-] , J. Zabloudil [-] , J. Sikora [-] - A. Vitásek [-]

ŽK: 36. M. Bičák - 11. J. Zabloudil , 58. M. Pavlík .
Hráči zápasu: K. Podolský - A. Vitásek , M. Kubec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Materna Jiří - FLADE Jens, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.