0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov poprvé padl, katem se stal Libouchec


Branky


0

Domácí nováček poprvé v sezóně prohráli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si svůj náskok udělali v první půli

Na půdu Oldřichova dorazil Libouchec. Domácí nováček odehrál prvních šest kol nad očekávání, když získal 17 bodů a ani jednou neprohrál. Libouchec jich měl osm, drží se ve středu tabulky. Ale naposledy doma sebral body Modré.

 

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal a mnoho vzruchu se neudálo. Po 16 minutách šel ale do vedení Libouchec, když vystřelil Černohorský, jehož tečovaný pokus zapadl za Vaňka. Oldřichov pak zabral a mohl vyrovnat. Největší šanci měl Holubička, ale míč z malého vápna prostě špatně trefil.

 

Místo vyrovnání přišla druhá branka hostů. Ve 41. minutě kopal Libouchec rohový kop, míč si našel Hammer a hlavou zvýšil na 2:0 pro hosty. Za stejného stavu se putovalo do kabin.

Moc se nehrálo, spíše diskutovalo

Po změně stran se Oldřichov snažil, ovšem do vyložené šance se nedostal. Na hřišti se všeobecně moc nehrálo. I díky častým diskuzím se hra rozkouskovala, sudí nakonec rozdal hned devět žlutých karet.

 

Libouchec si držel zkušeně dvoubrankový náskok a domácí s postupem času vlastně k ničemu nepustil. Nakonec tak získal cenné tři body a v tabulce poskočil na šesté místo, Oldřichov spadl z první na čtvrté místo.

 

V dalším kole jede Oldřichov na půdu první TJ Mojžíř, Libouchec v derby utkání hostí druhé Jílové.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "V prvním poločase se toho moc nestalo. Klíčem byla naše velká šance za stavu 0:1. Místo vyrovnání přišla branka na druhé straně. Po změně stran už jsme tak nějak cítili, že to neotočíme. Hodně se kecalo, padalo hodně karet. Libouchec už vedení udržel."

TJ Libouchec
Václav Slavka, TJ ČSAD Libouchec: "Dobře jsme věděli, že nás čeká těžký soupeř. Oldřichov má dobrou středovou řadu, trochu mu to ale skřípe v defenzivě. Moc jsme toho domácím nedovolili, takže si myslím, že vítězství je zasloužené."



Sestavy


TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - K. Hoffmann [-] , J. Kropáček [-] (31. M. Chvojan [-] ) , J. Dědič [-] , J. Sláma [-] , J. Hrubý [-] (57. T. Průša [-] ) , P. Holub [-] , T. Holubička [-] , J. Novák [-] , D. Skrčený [-] , P. Sedláček [-]

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - M. Kabát [-] , J. Černohorský [-] , R. Wild [-] , D. Kodet [-] (77. L. Martinů [-] ) , J. Novák [-] , M. Hejna [-] , J. Šum [-] (66. V. Slavka [-] ) , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

Hráči zápasu: O. Vaněk - J. Černohorský , T. Pluhař .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - ŠEFČÍK Josef, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.