J. Tichý 24. (vl.)
A. Vitásek 33.
3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné derby! Tři stovky lidí viděly obrat a penalty


Branky


24. J. Tichý (vl.) , 33. A. Vitásek - 12. V. Kmec , 20. A. Sukama
0

Mojžíř doma prohrával 0:2. Nakonec ale vybojoval dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střekov měl daleko lepší start

Tři stovky diváků si našlo cestu do Mojžíře. Domácí, zatím stoprocentní tým, hostil v derby utkání Střekov, který ještě v minulé sezóně hrál krajský přebor. Oba celky počítaly absence, za domácí musel nastoupit po delší době Schmied, který nebyl fit.

 

Za Střekov pak během utkání museli naskočit veteráni Čítek s Holakovským. Domácí v úvodu působili nervóznějším dojmem. A hosté toho dokonale využili. Ve 12. minutě pronikl po straně Bednář, který poslal do vápna velmi dobrý centr. Na zadní tyči se objevil Vilém Kmec a hlavou překonal Kubce.

 

A za dalších osm minut bylo pro domácí ještě hůř. Novotný poslal krásnou přihrávkou, která šla středem do hřiště, do úniku Sukamu. Ten si v zakončení věděl rady a propálil Kubce - 0:2. Střekov byl aktivnější, ale za čtyři minuty si vybral kopec smůly.

 

Ve 24. minutě si totiž tvrdou střelu z dálky srazil do vlastní branky Jan Tichý. To domácí nakoplo a ve 33. minutě to bylo 2:2. Ze strany přišel parádní, střílený centr, který do branky uklidil hlavou Aleš Vitásek.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Po změně stran se hra uklidnila

Do druhého poločasu se šlo za remízového stavu. Mojžíř přehrával hosty hlavně důrazem, moc vyložených šancí už k vidění nebylo. Stav 2:2 tak trval i po devadesáti minutách, o vítězi tak musely rozhodnout penalty.

Střekov selhal

Penaltový rozstřel byl jednoznačnou záležitostí Mojžíře, který vyhrál 3:0. Střekovští střelci selhali, dvakrát netrefili branku a jednou míč zastavila tyč. Dva body tak zůstaly v Mojžíři, jeden se stěhoval na Střekov.


V dalším kole čeká Mojžíř další těžké utkání, představí na půdě Modré. Střekov doma hostí nováčka z Libochovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, TJ Mojžíř: "Začátek nám nevyšel, Střekov byl aktivnější a dal nám dva góly. Jakoby hráči byli nervózní. Nakopl nás vlastní gól soupeře. Po změně stran už moc šancí nebylo."

TJ Střekov
Martin Beran, TJ Střekov: "Přijeli jsme v okleštěné sestavě, přesto jsme byli na začátku lepší. Škoda vlastní branky, kdyby nepadla, mohlo to být pro nás lepší. Po změně stran domácí přidali na důrazu, velké šance už nebyly. S bodem jsme nakonec spokojeni."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Králik [-] (67. J. Růžek [-] ) - L. Schmied [-] (73. M. Kubec [-] ) , P. Valta [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] - M. Pavlík [-] , J. Mach [-] , A. Vitásek [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] - J. Bubla [-] , A. Sukama [-] (90. J. Holakovský [-] ) , M. Novotný [-] - V. Kmec [-] , F. Lejček [-] (71. M. Bednář [-] ) , V. Bednář [-] , B. Stakič [-] (84. P. Čítek [-] )

ŽK: 49. M. Pavlík , 77. J. Sikora - 47. J. Tichý , 70. P. Baláž , 90. V. Bednář .
Hráči zápasu: P. Král - V. Bednář .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Průša Dominik - LESŇÁK Ondrej, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.