Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř udolala Českou Kamenici. A opět rozhodl Pavlík


Branky


0

Hosté byli na horké půdě blízko třem bodům. Nakonec nemají ani jeden...

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě stovky diváků v prvním poločase branku neviděli

Na okraj města Ústí nad Labem přivítál domácí Mojžíř hosty z České Kamenice. Střetly se dva celky, které po dvou kolech získaly šest bodů. Očekával se tedy vyrovnaný duel, mírným favoritem byli domácí, kteří jsou v domácím prostředí silnější.

 

V prvním poločase se hrál vyrovnaný a důrazný fotbal. Šance byly na obou stranách, ale jak domácí Šimon Kubec, tak hostující Martin Vaněk gól za svá záda nepustili. I proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

Marek Pavlík se trefil ve třetím utkání po sobě

Po změně stran už začaly padat branky. A jako první se prosadili hosté z České Kamenice. Jeden z domácích stoperů vyrobil obrovskou hrubku. Míč mu sebral velezkušený Mitruška, který si záhy poradil i s brankářem Kubcem.

 

Mojžíř však nakonec i za podpory fanoušků utkání otočil. V 71. minutě se do míče opřel Jakub Sikora a propáli vše včetně brankáře Vaňka. Domácím narostla křídla a deset minut před koncem rozhodl tradiční "hrdina". Po závaru ve vápně se míč dostal k Marku Pavlíkovi, který vystřelil domácím tři body. Spíše remízové utkání tak nakonec vyhráli domácí a zůstávají stále stoprocentní.

 

Naopak Česká Kamenice zažila potřetí výsledek 2:1 a se šesti body je na osmém místě. Mojžíř v dalším kole jede k těžkému utkání do Libouchce, Česká Kamenice přivítá TJ Střekov.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Česká Kamenice byla zatím nejtěžším soupeřem, se kterým jsme hráli. Byl to vyrovnaný fotbal, ale my to nakonec obrátili. V první půli se toho moc neudálo. Po změně stran pak rozhodl Pavlík. Jeho bojovnost by měla být příkladem pro ostatní. Podle mě zasloužené vítězství."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Tady se prostě nevyhrává. Hrajete proti čtrnácti, navíc vám rozhodně nefandí domácí diváci. Slušně řečeno. Je to škoda, myslím si, že na bod jsme tady měli. Ale je to těžké, když nás hlavní rozhodčí prakticky nepouštěl do hry."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Mach [-] , J. Králik [-] (58. J. Růžek [-] ) - P. Valta [-] (76. Z. Stárek [-] ) , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] , V. Fiala [-] - A. Vitásek [-] , M. Pavlík [-] (85. J. Zikmundovský [-] )

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - J. Čvančara [-] , T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] (84. M. Švanda [-] ) , J. Kozelek [-] - J. Chmelík [-] , J. Šimek [-] (78. J. Lehký [-] ) , J. Mitruška [-] , P. Kozelek [-] (84. B. Matulka [-] ) - A. Hodač [-] , F. Černý [-]

ŽK: 78. P. Král , 84. M. Pavlík , 90. J. Mach - 31. J. Čvančara , 32. A. Hodač , 76. P. Vaněk .
Hráči zápasu: J. Sikora , M. Pavlík - M. Vaněk , J. Mitruška .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Šmid Jiří - KOLÁTOR Petr, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.