Libochovice stále platí nováčkovskou daň


Branky


32. M. Hejna , 66. M. Hejna , 80. V. Balog - 10. P. Musil
0

Libouchec potvrdil roli favorita, otočil nepříznivý vývoj a porazil nováčka 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libochovice udržely jako první

Libochovice přijely do Libouchce, kde se moc nevyhrává, s vizitkou celku, který zatím nebodoval. Naopak domácí by mohli být černým koňem soutěže a vizitka favorita byla na jejich straně.

 

Domácí od začátku zabrali a tlačili se do zakončení. Jenže jako první udeřily Libochovice. Libouchec nedotáhl slibný útok. Hra se vzápětí otočila a Petr Musil na konci rychlého brejku dostal hosty do vedení. Libouchec se nadále tlačil do zakončení a dočkal se ve 32. minutě. Dobře hrající Hejna vystřelil, míč tečoval jeden z libochovických hráčů a brankář Spodniak byl bez šance - 1:1.

Vyloučení hosty definitivně zlomilo

Po změně stran jakoby Libochovicím docházely síly. A po hodině hry přišly dvě klíčové situace celého střetnutí. Nejprve v 66. minutě udeřil opět Hejna. Navíc o čtyři minuty později musel pod sprchy Oliva, který udeřil hlavou do obličeje Hejnu. Hra Libochovic se definitivně sesypala, deset minut před koncem definitivně rozhodl Balog, který se zblízka nemýlil.

 

Libouchec tak vybojoval šest bodů a drží se v kontaktu se špicí tabulky. Naopak nováček z Libochovic na první bodový zisk stále čeká. V dalším kole hostí Libochovice v derby Lovosice, Libouchec hraje opět doma, když přivítá druhý tým tabulky z Mojžíře.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Byli jsme aktivnější, ale hosté nás zaskočili první brankou. Naštěstí jsme to otočili, Libochovice po vyloučení odpadly. Byly tam další šance, trefili jsme i dvě tyčky."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Rozhodly naše neproměněné šance v prvním poločase. Smůlou je, že jsme opět dostali tečovaný gól. Po vyloučení se všechno sesypalo. Zatím nám mlčí útočníci, v ofenzivě je to špatné. Třeba Ondra Hudik, který byl tahounem v minulé sezóně, se ještě neprobudil. Nedá se nic dělat, musíme se co nejdříve někde chytnout."



Počet diváků: 82. Rozhodčí: Mecl Marcel - MECL Petr, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.