Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdybychom hráli jen prvních pět minut v každém poločase, vyhráli bychom 4 : 0, zní z Dobrušky


0

Souboj tabulkových sousedů mezi sebou svedly týmy Dobrušky a Libčan. Domácí se mohli díky skvělým vstupům do obou poločasů radovat z důležitých tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Dobruška vstoupila do zápasu velmi dobře a už ve 4. minutě se díky brance utočníka Haška dostala do vedení. Následně si domácí vytvořili i další zajímavé příležitosti, které se jim však nepodařilo zužitkovat. V dalším průběhu poločasu už se Dobrušce tolik nedařilo, hra byla statická a zbytečně krkolomná a složitá, což často vedlo i k nebezpečným ztrátám míče. I přes skvělý vstup do utkání šla Dobruška do kabiny s jednobrankovým náskokem.

Fotbalisté Dobrušky zopakovali skvělou první pětiminutovku z prvního poločasu a definitivně položili Libčany na lopatky. Ve 48. minutě zvyšoval na 2:0 domácí záložník Mikušík, o minutu později se opět trefil Hašek a v 51. zasadil další tvrdý direkt Libčanům opět Mikušík. Dobruška tak získala potřebnou herní a výsledkovou pohodu, aby mohla zbytek zápasu v klidu dohrát. V 75. minutě zaznamenal čestný úspěch Libčan Jelínek, ale v 81. minutě vrátil Dobrušce čtyřgólový náskok Mikušík, který tak zaznamenal hattrick



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér: Začali jsem velice dobře a dostali jsme se ve 4. minutě do vedení.Následující dvě šance jsme nedokázali využít.S naší hrou v 1. poločase jsem nebyli spokojeni. Hráli jsem bez pohybu, složitě, zbytečně jsme ztráceli míče. Utkání jsme rozhodli v prvních pěti minutách druhého poločasu . Zbytek utkání jsem byli lepším teamem se spoustou nevyužitých šancí.




Sestavy


SK Dobruška
J. Klofanda [-] - P. Effenberk [-] (46. V. Malý [-] ) , A. Zilvar [-] , P. Krahulec [-] , F. Šotola [-] - R. Čopík [-] (46. M. Dostál [-] ) , J. Effenberk [-] , M. Bohuňovský [-] , J. Mikušík [-] (82. J. Čančara [-] ) , D. Eimann [-] - A. Hašek [-] (67. O. Polák [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Černý [-] , D. Řehounek [-] , T. Matějka [-] , M. Zahradník [-] - R. Jelínek [-] , M. Friedl [-] , J. Mádlo [-] , P. Jiřík [-] - L. Jedlička [-] , I. Ročín [-]

ŽK: 60. P. Krahulec - 60. R. Jelínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.