Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno porazilo soupeře z Lužany o tři branky.


Branky


0

Kopidlno na domácím hřišti přivítalo soupeře z Lužan a favoritem zápasu byl jednoznačně domácí tým, který se může chlubit dobrou formou v posledních zápasech. Naopak na druhé straně Lužany nehrají zase špatně v posledních zápasech, ale dle jejich vyjádření je pro ně výrazným problémem vstřelit branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas o jednu kuličku.

V 11. minutě se domácí hráčLukáš Klaban ocitl sám před hostujícím gólmanem, bohužel se mu nepodařilo brankáře přelobovat. V 15. minutě zahrozili z přímého volného kopu hosté, centrovaný míč nebezpečně zakroužil malým vápnem. V 18. minutě stál na počátku zdařilé akce Patrik Berounský, přes Machačného šel míč na Jana Dřímala a ten po zasekávačce našel na vzdálenější tyči Lukáše Klabana. Nádherné kombinaci chybělo jen gólové zakončení. Ve 24. minutě domácí obranou proběhl Folprecht, ale netrefil bránu. Ve 32. minutě Ladislav Komárek zklidnil hru, podržel míč a našel ve vápně Lukáše Klabana, který úspěšně složil reparát a přesně zakončil - 1:0. Následovala pasáž, kdy domácí hráči zbytečně zalezli hluboko na svoji polovinu a tím vyklidili střed hřiště. Téměř se jim to vymstilo před poločasovým hvizdem, ale branku nakonec nedostali a do kabin odcházeli s hubeným vedením 1:0.

Pojištění vítězství Kopidlna v druhém poločase na konečných 4:1.

 V úvodu 2. poločasu domácí hráči předvedli přímočarou rychlou akci po ose Havelka - Komárek a Machačný trefil boční síť. V 58. minutě rozehrál Jan Dřímal rohový kop a Ladislav Komárek se hlavou nemýlil - 2:0. Dvoubrankové vedení mohlo tým a hru zklidnit. V 69. minutě domácím vzadu za obranu propadl míč a hráč hostí Tománek byl rázem na míči. Ladislav Komárek jej bleskově stíhal, ale gólové pohromě nestačil zabránit, 2:1. Domácí tým ale více soupeři nedovolili. V 83. minutě zabral kupředu Matěj Havránek, atakován z ostrého úhlu vypálil a k údivu všech míč prošel za zády gólmana do brány - 3:1. To byl uklidňující moment.  V 90. minutě obětavě zabojoval Ladislav Komárek a vyslal kupředu Machačného. Ten postupoval sám, klikou obešel brankáře a za přispění hráče soupeře dostal míč do opuštěné brány. Stav 4:1 a hráči mohli jít poděkovat věrným fanouškům a oslavovat povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna): Výsledek by mohl napovídat jednoznačnému utkání, ale na hřišti to tak jednoznačné nebylo. Měli jsme výpadky, kdy jsme soupeři dovolili hrát a ten dokázal zahrozit. Druhý poločas jsme začali lépe a měli mírně navrch, přesto vstřelil soupeř kontaktní branku. Drama se nekonalo, i když gólově jsme to pojistili až v závěru utkání.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (hráč Lužan): Ohlas přineseme později.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Kovář [-] - L. Strnad [-] , P. Berounský [-] , J. Janáček [-] , V. Dyčenko [-] - L. Klaban [-] (65. A. Nasikovský [-] ) , M. Havelka [-] (70. M. Havránek [-] ) , M. Valnoha [-] , J. Dřímal [-] , L. Komárek [-] - D. Machačný [-] -

TJ Sokol Lužany
J. Ponikelský [-] - D. Kvasnička [-] (52. T. Zich [-] ) , M. Vít [-] (46. S. Chudoba [-] ) , M. Kaláb [-] , L. Ondráček [-] , P. Tománek [-] , J. Folprecht [-] , T. Rejman [-] , R. Bryscejn [-] , M. Hofman [-] , A. Mikule [-]

ŽK: 53. M. Havelka - 44. D. Kvasnička , 74. S. Chudoba , 78. A. Mikule .
Hráči zápasu: L. Klaban - P. Tománek .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Hron Miroslav - VÍCH Patrik, STŘÍŽKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.