0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapivé vítězství Kopidlna v Nemyčevsi


Branky


0

V prvním poločase měli hráči Kopidlna, podporované větrem převahu, což vyjádřili vstřelením dvou branek po chybách domácích hráčů. Ve druhém poločase převzali iniciativu domácí hráči, i za přispění vyloučení brankáře hostí, který zasáhl míč mimo pokutové  území, branku i přes některé vyložené šance se jim však vstřelit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopidlno rozhodlo o vítězství v prvním poločase.

Na hřiště Nemyčevse přijel velmi dobrý soupeř z Kopidlna. Na okres se jednalo o velmi slušné utkání, v kterém se diváci jistě vůbec nenutili. Předzápasový respekt hostující hráči uzamkli v šatně a na hrací ploše vytvořili kompaktní tým, který domácí hráče překvapil svým přístupem k zápasu. Každý si plnil své úlohy v týmu hostujícího Kopidlna. Bojovností a nasazením hostující hráči eliminovali klíčové hráče soupeře, využili jeho chyb a do poločasu získali dvoubrankové vedení. Nejprve se v 30. minutě prosadil poprvé v zápase Machačný David a poslal hosty do vedení 0:1. Do konce poločasu stejný hráč ještě brankou do šatny v 45. minutě zvýšil na poločasových 0:2. Za tohoto překvapivého stavu se odcházelo do kabin po poločasovém ukončení rozhodčím Šamkem Vladislavem.

Nemyčeves neměla již sílu na obrat a prohrála 0:2.

V druhé půli domácí hráči po důrazné poločasové domluvě přidali na obrátkách, ale nutno podotknout, že jim to hostující hráči z Kopidlna ulehčili. A to zejména díky zbrklé a nepřesné rozehrávce. To dle vyjádření hostujícího trenéra Havelky stálo jeho hráče mnoho sil, ale znovu všichni šlapali naplno. Jednu ze zmíněných chyb, kdy hosté mohli jít do otevřené obrany a přitom ztratili míč, hasil výběhem hostující gólman Brožíček Martin v 60. minutě a zápas pro něho skončil. Nahradil ho Kovář Miloš a okamžitě vytáhl trestný kop nad břevno (byl nominován do sestavy kola za svůj výborný výkon). Od šedesáté minuty se hosté museli ještě více semknout a do konce utkání již nepolevili. Soupeř si vypracoval dvě brankové příležitosti, ale Kovář byl vždy pohotový. Hráči sklidili zaslouženou pochvalu fanoušků, kteří s nimi do Nemyčevse přijeli a spolu s hráči mohli oslavit zisk tří bodů po vítězství 0:2, když obě branky vstřelil v prvním poločase Machačný David.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman (trenér Nemyčevse): Podrobnosti přinesme později.

FK Kopidlno
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna): Hráčem utkání bude určitě dvoubrankový David Machačný. Těžko vybírat jednotlivce, ale za zmínku stojí opět výkon defenzivního Ladislava Komárka a brankáře Miloše Kováře, který ač stál v bráně od 60. minuty, udržel čisté konto.



Sestavy


TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - V. Řada [-] (70. K. Hochman [-] ) , J. Calta [-] , O. Brett [-] (82. M. Šimánek [-] ) , L. Jezbera [-] , M. Zítka [-] , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] , J. Janků [-] , P. Calta [-] , M. Pánek [-]

FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - L. Strnad [-] , L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , P. Berounský [-] - L. Klaban [-] (90. A. Nasikovský [-] ) , P. Komárek [-] (61. M. Kovář [-] ) , J. Dřímal [-] , M. Havelka [-] - M. Valnoha [-] (76. V. Nasikovský [-] ) , D. Machačný [-]

ŽK: 48. M. Pánek , 48. J. Janků , 73. P. Calta - 50. M. Havelka , 57. M. Valnoha , 59. P. Komárek , 90. J. Janáček . ČK: 60. M. Brožíček .
Hráči zápasu: P. Calta - M. Kovář , D. Machačný .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Šamko Vladislav - HAKEN Lukáš, KROB Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.