Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň porazila Chomutice, které jsou ve velké krizi.


Branky


0

V tomto utkání se setkaly týmy ze spodních pater tabulky a tomu také odpovídala úroveň utkání. Utkání nepřineslo nijak zvlášť pohledný fotbal, ale domácí byli nakonec rádi za povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka rozhodla o vítězství v poločase domácího týmu.

Zápas přinesl řadu nepřesností na obou stranách hřiště. Hned v úvodu tohoto zápasu spálili domácí 2 tutové šance na otevření skóre zápasu. V dalším průběhu 1. poločasu se to samé podařilo i hostům. V 35. minutě se dostal k míči Radek Hlavatý, přešel přes několik hráčů i brankáře a do prázdné branky skóroval a posla domácí tým do vedení 1:0. Radek Hlavatý byl dle vyjádření zástupce domácího týmu nejlepším hráčem, a proto byl také nominován do sestavy 17. Kola okresního přeboru. Do konce poločasu již branka nepadla, a proto se do kabin odcházelo za stavu 1:0 pro domácí borce, kteří jistě v druhém poločase chtěli své vedení navýšit a potvrdit tak zisk tří povinných bodů.

Druhý poločas již změnu skóre nepřinesl a domácí si připsali tři body.

 Na začátku 2. poločasu domácí hráči z Libáně polevili a hosté z Chomutic po standartní situaci vyrovnali, když se v 53. minutě prosadil hostující hráč Lemberk Ondřej a vyrovnal skóre zápasu na 1:1. V dalším průběhu domácí hráči hosty zatlačili a 73. minutě domácí borec Roman Balcar v poloze sedícího hlavičkujícího hráče přidal 2. gól domácích a zvýšil na 2:1, což o výsledku zápasu nakonec rozhodlo. V závěru zápasu se ještě trefili po pěkných akcích Robert Mutzer (85. minuta - 3:1) a Valentin Gontkovský (88. Minuta - 4:1) a upravili výsledek na zasloužených 4:1 pro domácí. Libáň si tak do tabulky  připsala tři body a na druhé straně tým z Chomutic upadl do ještě větší krize a byl přikován k suterénu tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Smetana Jan (hráč Libáně): Zápas přinesl řadu nepřesností na obou stranách, v úvodu spálili domácí 2 tutovky, v dalším průběhu 1.poločasu se to samé podařilo i hostům. V 35.minutě se dostal k míči Radek Hlavatý, přešel přes několik hráčů i brankáře a do prázdné branky skóroval. Na začátku 2.poločasu domácí polevili a hosté po standartní situaci vyrovnali. V dalším průběhu domácí hosty zatlačili a zhruba 15 minut před koncem Roman Balcar v poloze sedícího hlavičkáře přidal 2. gól domácích. V závěru se ještě trefili po pěkných akcích Robert Mutzer a Valentin Gontkovský a upravili výsledek na zasloužených 4:1 pro domácí.

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Tento zápas jsme nerozehráli vůbec špatně! Vytvořili jsme si několik slibných šancí které jsme bohužel neproměnili! Soupeř si také dokázal vytvořit šance a nebýt skvělých zákroků brankáře Aleše Kloutvora mohl být po prvním poločase větší gólový příděl než 1:0 pro domácí. Do druhé půle jsme vstoupili velice dobře a po zásluze srovnali na 1:1. Jenže poté se domácí nadechli k závěrečnému náporu a díky ubývajících sil Našich hráčů, zaslouženě zápas vyhráli! Je to škoda protože jsme v tomto utkání chtěli bodovat!!! Je před Námi ještě dost zápasů, takže musíme se pokusit udělat body v jiných utkání nic jiného k záchraně Nám stejnak nezbývá!!



Sestavy


TJ Sokol Libáň
A. Skořepa [-] - R. Balcar [-] (80. T. Vondráček [-] ) , R. Hlavatý [-] , R. Hlavatý [-] , C. Cristea [-] , O. Mička [-] (75. V. Gontkovský [-] ) , R. Mutzer [-] , J. Jůza [-] (60. F. Skořepa [-] ) , J. Smetana [-] , T. Barcal [-] , C. Cristea [-]

TJ Sokol Chomutice
A. Kloutvor [-] - L. Huráň [-] , O. Plítek [-] , T. Scháňko [-] - O. Sýkora [-] , M. Šubrt [-] , J. Gabriel [-] - A. Budina [-] (41. P. Procházka [-] ) , L. Kloutvor [-] , J. Novotný [-] , O. Lemberk [-]

ŽK: 53. C. Cristea .
Hráči zápasu: R. Hlavatý - O. Lemberk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kazda Mgr. Jan - KUČERA Jan, ZAPALAČ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.