Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk doma hokejovým výsledek přehrává Předměříce.


0

O vítězství Vamberku se v podstatě rozhodlo už během půle. V druhém poločase tak mohli hráči šetřit síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oproti středečnímu vloženému kolu domácí v podstatě nastoupili v nejlepší možné sestavě.

Do sestavy domácích se vrátilo několik hráčů chybějících ve středečním kole. Do zápasu nastoupil i zraněný Králík a bylo to na hřišti znát. V podstatě kompletní sestava Vamberku si od začátku vytvořila územní převahu, prosadit se dokázali hlavně navrátilci a tak svému týmu výrazně pomohli. Předměřice, které naopak postrádaly několik stabilních článků základní sestavy, tahaly od začátku, za kratší stranu pomyslného provazu a tak dokázaly vstřelit pouze jednu branku.

Druhý poločas se už dohrával.

V druhém poločase už byl viděn poklidnější výkon z obou stran. Míč byl střídavě na kopačkách obou mužstev a ani jedno z nich si nedokázalo vytvořit výraznější tlak. O výsledku bylo rozhodnuto a tak už šlo v podstatě jen o to, aby se zápas dohrál. Oba celky přidaly ještě jednu branku a tak byl stanoven výsledek utkání na 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Jan Souček (domácí): Čeká nás příští týden důležité utkání se Smiřicemi, které musíme porazit, abychom udrželi B-třídu tady v kraji.




Sestavy


TJ Baník Vamberk
M. Ferebauer [-] - M. Malý [-] ( J. Luňáček [-] ) , T. Mudruňka [-] , J. Kotýza [-] , A. Chochola [-] - T. Králík [-] ( D. Hamerský [-] ) , R. Samek [-] ( D. Halamka [-] ) , L. Flekr [-] , R. Pazderník [-] ( T. Sýkora [-] ) - L. Fujdiak [-] , D. Richter [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - L. Ponikelský [-] , O. Vyleťal [-] , D. Lejp [-] , P. Jiroušek [-] - P. Kubánek [-] ( J. Bouček st. [-] ) , Š. Bezvoda [-] ( L. Mrkvička [-] ) , Š. Pekáč [-] , T. Ponikelský [-] - M. Pavliš [-] , M. Strakatý [-] ( P. Hosman [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.