3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice nadále vítězí.


Branky


0

Předměřice s po děsivém vstupu do jarní části hodně zvedly. Tři kola před koncem jsou už v podstatě zachráněny a nyní mohou pro změnu pomýšlet na ty nejvyšší příčky tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli více ze hry.

Od začátku zápasu měli domácí více ze hry. Lépe kombinovali a svého soupeře přehrávali. Šancí si vytvořili jen pár, ale za to je dokázali proměňovat. Dvoumi slepenými góly v přelomu první půle šli do vedení 2:0. Závěr poločasu se tak už mohl dohrávat v poklidném tempu.

Ospalejší start do druhé půle.

Domácí slibný náskok z první půle nejspíše dostatečně uspokojil. Do druhé půle nastoupili v pomalejším tempu a svého soupeře nestíhali. Soupeř se dostal k několika slibným šancím. Hrozili hlavně ze standardních situací, u kterých ukazovali, že to je jejich doména. Gól jim ale žádná z nich nepřinesla. Domácí tak dokázali patnáct minut před koncem z brejkové šance zvýšit na konečných 3:0 a bylo po utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Aleš Hronek, domácí: Více, než fotbalovostí jsme dnešní zápas odbojovali. Za bojovný výkon si tak tři body zasloužíme.




Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Pavliš [-] - A. Hronek [-] , D. Lejp [-] , R. Frank [-] (52. J. Bouček ml. [-] ) , P. Paizker [-] - J. Mach [-] (75. P. Jiroušek [-] ) , T. Ponikelský [-] , Š. Bezvoda [-] , E. Bareš [-] (87. J. Bouček st. [-] ) - O. Vyleťal [-] , J. Voborník [-] (82. D. Mühl [-] )

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Mochan [-] , K. Zemek [-] , M. Matějček [-] , O. Koza [-] - J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , F. Korenčík [-] , O. Husak [-] - M. Doung [-] , M. Čížek [-] (42. P. Škarytka [-] )

ŽK: 57. J. Bouček ml. , 70. E. Bareš , 85. D. Lejp - 27. O. Koza , 70. F. Korenčík .
Hráči zápasu: Š. Bezvoda , M. Pavliš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.