Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa doma nadále vítězí.


0

Hráči Lípy si svou "domácí pevnost" náležitě střeží. Tentokrát to odnesly Předměřice. Lípa se tedy krůček po krůčku posouvá k vytoužené záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích hned od začátku.

Domácí si vytvořili převahu už od začátku utkání. Sražela je ale ta nejdůležitější fáze a to finální fáze, včetně koncovky. Proto se odcházelo do kabin o poločasové přestávce pouze za stavu 1:0.

Gólman hostí uchránil svou svatyni před výpraskem.

Do druhého poločasu domáci vletěli a nedali prakticky hostům možnost, čuchnout si k míči. Předměřice měly naštěstí správně seřízené všechny tři tyče a navíc, ve skvělé formě chytajícího brankáře, který jim ještě několik branek pochytal. V závěru se utkání už jen dohrávalo. Hráči Lípy mohli slavit pohodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Domácí:: Zápas o důležité tři body jsme zvládli. Jen díky naší střelecké impotenci byl poločasový výsledek jen 1-0. Zlepšenou hrou ve druhé půli jsme dovedli utkání do vítězného konce. Nebýt výborného gólmana hostí Pavliše, mohli hosté odjet s daleko větší prohrou. Toto vítězství jsme věnovali našemu Bossovi Petru "Pípovi" Charvátovi k jeho narozeninám.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Hosté:: Domácí zcela zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Šreibr st. [-] (46. J. Tlapák [-] ) , R. Mondík [-] , J. Palán [-] , M. Brzokoupil [-] (89. M. Škop [-] ) - T. Sikora [-] , T. Doleček [-] , J. Šreibr ml. [-] , M. Král [-] - R. Kafka [-] , P. Charvát [-] (85. J. Čepelka [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Pavliš [-] - A. Hronek [-] , L. Ponikelský [-] , J. Hlavatý [-] , M. Bergman [-] - Š. Pekáč [-] , Š. Bezvoda [-] , D. Lejp [-] , P. Paizker [-] - E. Bareš [-] (74. J. Bouček st. [-] ) , O. Vyleťal [-]

Hráči zápasu: T. Doleček - M. Pavliš .
Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.