Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou ve formě hrajících týmů zvládla lépe Bílá Třemešná


Branky


0

Bílá Třemešná i Nový Hradec se v posledních kolech prezentovaly ofenzivní hrou se spoustou gólů. Ve vzájemném zápase se ale prosazovali pouze hráči Bílé Třemešné, kteří hradeckého soupeře zdolali šesti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílá Třemešná se dostává do vedení

Hra na podzimním terénu lépe sedla domácím fotbalistům. To se potvrzovalo od úvodních minut, konkrétně od osmé. V té době se jako první prosadil David Kubelka, který překonal hradeckého brankáře Jana Šebestu a otevřel skóre zápasu. Rychlý úvodní gól nabudil domácí tým i do dalších minut. V dalším průběhu se hrálo bojovné utkání, byla to ale právě Bílá Třemešná, která byla před brankou soupeře nebezpečnější. Novému Hradci se tak nedařilo výrazně ohrozit domácího brankáře Jakuba Vočka, natož pak skórovat. Ještě do konce první půle se Bílé Třemešné povedlo navýšit své vedení. Ve třicáté první minutě domácí zdvojnásobili své vedení, když na 2:0 dával útočník Dominik Žaba. Na něj o deset minut později navázal záložník Patrik Macek, který upravil na poločasových 3:0. 

Domácí navyšují skóre

Ve druhém poločase Bílá Třemešná nepolevila ve svém bojovném nasazení. Domácím se dařilo dostávat Hradecké pod tlak a vytvářet závary před jejich brankou. I proto Bílá Třemešná poměrně rychle definitivně rozhodla o své výhře. V padesáté šesté minutě kapituloval hostující gólman počtvrté, když ho překonal domácí Radomír Hendrych. Posléze Bílá Třemešná vstřelila dva slepené góly, které umlčely všechny pochybnosti o bodovém zisku domácích. V šedesáté třetí minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase David Kubelka, o pět minut později se k němu přidal další dvougólový střelec – Patrik Macek – který se postaral o šestý gól svého týmu. Novému Hradci se ani v závěru nepovedlo vstřelit alespoň čestný gól. V osmdesáté třetí minutě se navíc hosté dostali do oslabení, když druhou žlutou kartu viděl Jan Kašpar. Jeho vyloučení už výsledek neovlivnilo a Bílá Třemešná vyhrála 6:0.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] - D. Kubelka [-] (85. J. Pátý [-] ) , J. Kubelka [-] (79. J. Murdych [-] ) , P. Macek [-] - R. Hendrych [-] (71. J. Novák [-] ) , D. Žaba [-] (59. J. Schneider [-] ) - T. Kubelka [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Šebesta [-] - M. Šmíd [-] , J. Bendig [-] , T. Matějka [-] (46. J. Jindra [-] ) , O. Vik [-] (74. F. Linder [-] ) , G. Bendig [-] , M. Sajvera [-] , L. Lang [-] , J. Kašpar [-] , M. Páter [-] , M. Kotouček [-] (46. L. Matějka [-] )

ŽK: 70. P. Macek , 85. J. Hažer - 16. M. Šmíd , 19. O. Vik , 19. M. Páter , 19. J. Šebesta , 34. M. Kotouček , 65. J. Kašpar , 70. J. Jindra . ČK: 83. J. Kašpar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Filip - ŠEDIVÝ Michal, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.