0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná zvítězila na hřišti Nepolis


Branky


0

Fotbalistům Bílé Třemešné se v zápase s Nepolisy dařilo lépe využívat své šance, což rozhodlo o jejich výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější Bílá Třemešná

Nepolisy si v zápase s Bílou Třemešnou vytvořily náznaky šancí, domácímu týmu se ale nedařilo překonat hostujícího gólmana Jakuba Vočka. Bílá Třemešná byla v koncovce trpělivější a tím pádem i přesnější. Hosté se ke slovu dostali poprvé po půlhodině hry, kdy skóre zápasu otevřel hostující Jaroslav Kubelka. Hostující záložník se v prvním poločase trefil ještě jednou, a to ve třicáté deváté minutě, kdy překonal brankáře Jana Marka, a určil tak poločasové skóre 0:2.

 

I ve druhém poločase se Nepolisy trápily v koncovce. Domácí se tak sice dostávali do dobrých šancí, ani ty nejvyloženější ale nedokázali proměnit. Brankář Jakub Vočka tak stále držel čisté konto a Bílá Třemešná dvougólový náskok. Domácí se za nepříznivého stavu snažili hrát ofenzivně, i toho ale dokázali hosté využít a po hodině hry ještě pojistili svůj náskok, když v šedesáté druhé minutě dával na 0:3 útočník Bílé Třemešné Radomír Hendrych. Nepolisy ani ve zbývajících minutách neprolomili své trápení v zakončení a Bílá Třemešná dovedla zápas do tříbodového konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: Když nedáme gól ani z té nejvyloženější situace, nemůžeme myslet na úspěch. Dnes jsme si navíc ani body za předvedenou hru a individuální chyby nezasloužili.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] (71. J. Hanuš [-] ) , M. Masák [-] , M. Široký [-] , R. Chaloupka [-] - J. Smadiš [-] , T. Hanuš [-] , J. Lihan [-] , D. Šustr [-] - J. Vaníček [-] , L. Pánek [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - J. Hažer [-] , M. Pátý [-] , J. Kubelka [-] , P. Kiss [-] - J. Kubelka [-] , D. Kubelka [-] (46. P. Macek [-] ) - D. Žaba [-] (68. J. Schneider [-] ) , R. Hendrych [-] - M. Hruška [-] , T. Kubelka [-]

ŽK: 35. M. Masák , 72. R. Zámečník - 28. P. Kiss , 32. D. Žaba , 42. J. Kubelka .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Franěk Tomáš - VÍTEK Pavel, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.