Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 14:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná vysoko porazila Sobotku


0

Bílá Třemešná vstoupila do zápasu dvěma góly, ke kterým přidala dalších pět zásahů ve druhém poločase. Vysoké výhře domácích přispělo i dvojnásobné vyloučení Sobotky ze závěru prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílá Třemešná se dostává do vedení i do přesilovky

Třemešné se vydařil vstup do zápasu a už po prvních deseti minutách vedla o dva góly. Ve čtvrté minutě otevřel skóre zápasu Radomír Hendrych, o dvě minuty později se trefil i záložník Jakub Schneider. V dalším průběhu poločasu ale mohli domácí o své vedení přijít, Sobotka totiž kopala hned dvě penalty. S oběma si ale poradil domácí brankář Miroslav Dobřichovský, který tak výrazným způsobem podržel svůj tým. V závěru poločasu hosté neudržely nervy na uzdě a kvůli dvěma červeným kartám dohrávali v devíti. Ve třicáté sedmé minutě zatáhl za záchrannou brzdu při akci domácích sobotecký Miroslav Topič, který za svůj zákrok viděl červenou kartu. Tento verdikt rozhodčího vzbudil velkou nevoli v řadách hostů – tři hráči viděli žlutou kartu, Jiří Nývlt, který byl dokonce na lavičce, dostal za výroky vůči rozhodčímu červenou kartu. Bílá Třemešná tak dohrála poločas s dvougólovým náskokem a ve dvojnásobné přesile. 

Domácí kontrolují zápas

Ve druhém poločase domácí plně využili svoji přesilovku a potvrdili svůj náskok. V šedesáté druhé minutě překonal soboteckého gólmana Patrika Chrpu Radomír Hendrych. Tentýž hráč zkompletoval o šest minut později hattrick a zvýšil na 4:0. Čtvrt hodiny před koncem se podruhé v zápase trefil i Jakub Schneider. V sedmdesáté deváté minutě nastaly pro domácí tým lehké komplikace, když se gólman Miroslav Dobřichovský dopustil faulu, který byl oceněn červenou kartou. Toto vyloučení ale vedením Bílé Třemešné neotřáslo a domácí v závěru přidali ještě další dva góly, které vstřelil záložník David Kubelka. Bílá Třemešná tak porazila Sobotku vysoko 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér TJ Sokol Bílá Třemešná: Takové utkání jsme potřebovali jako sůl. Ujali jsme se rychle dvoubrankového vedení a poté nás podržel brankář a chytil dvě penalty. Ta první chycená byla velmi důležitá a soupeře to zlomilo. Přidali jsme další branky, a vylepšili si tak skóre, ale hlavně sebevědomí. To budeme do dalšího zápasu moc potřebovat. Škoda jen, že náš brankář se nechal ještě vyloučit.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - J. Hažer [-] , P. Macek [-] , M. Pátý [-] , J. Kubelka [-] , P. Kiss [-] - J. Murdych [-] (46. B. Hradecký [-] ) , J. Schneider [-] , J. Kubelka [-] (62. J. Novák [-] ) , D. Kubelka [-] - R. Hendrych [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Wojcik [-] , J. Taneček [-] , Z. Přikryl [-] (80. L. Halbych [-] ) , O. Knobloch [-] , M. Men [-] , J. Kubišta [-] (71. D. Mikulecký [-] ) , M. Topič [-] , V. Bárta [-] , T. Klečal [-] , T. Pavlíček [-]

ŽK: 55. J. Kubelka , 56. J. Hažer - 12. M. Men , 38. T. Klečal , 38. P. Chrpa , 39. J. Kubišta . ČK: 79. M. Dobřichovský - 37. M. Topič , 39. J. Nývlt .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.