Bílá Třemešná přehrála hradeckou Lokomotivu


Branky


0

Fotbalisté Bílé Třemešné sice na začátku druhého poločasu přišli o svůj jednobrankový náskok, díky své aktivitě si přesto vzali své vedení zpět a porazili hradecký tým 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Bílá Třemešná se dostává do vedení

Od úvodu zápasu byli aktivnější hosté, kteří si během prvního poločasu vytvořili řadu šancí. Gólmana domácích Ivo Beránka však překonali „jen“ jednou, a to v šestnácté minutě, kdy skóre zápasu otevřel kapitán Bílé Třemešné Tomáš Kubelka. Za příznivého stavu hosté pokračovali ve své sebevědomé hře a soupeři toho příliš nedovolovali. Domácí Lokomotiva postrádala rychlost i důraz v osobních soubojích, které tak většinou patřily hostům. První poločas tak dopadl lépe pro hosty z Bílé Třemešné, kteří vedli 1:0. 

Hosté rozhodují o své výhře

Vstup do druhého poločasu se podařil domácím, kterým se pět minut po zahájení druhé půle podařilo srovnat krok, když se trefil Marek Zvolánek. Rovnovážný stav ale neměl dlouhého trvání, už o osm minut později si totiž Bílá Třemešná vzala zpět své vedení, když branku vstřelil střídající Jakub Schneider. Domácí Lokomotiva se z další inkasované branky nedokázala sebrat a jejich situace se ještě zhoršila v šedesáté minutě, protože na 3:1 pro hosty zvyšoval obránce Patrik Macek. Zbývajících dvacet minut utkání si hosté pohlídali a dovedli zápas do vítězného konce. Hradeckou Lokomotivu porazila Bílá Třemešná 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér TJ Sokol Bílá Třemešná: Konečně tři body z venčí. Ale šancí jsme měli na tři zápasy.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.