Tatran Hostinné vstoupil do nové sezony vysokou výhrou nad Bílou Třemešnou


0

Oboustranně ofenzivní utkání vyšlo lépe domácímu týmu, který lépe nakládal se svými šancemi. Tatran Hostinné tak zdolal Bílou Třemešnou výsledkem 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu se oba týmy prezentovaly rychlým a kombinačním fotbalem. Více na balonu se drželi hosté z Bílé Třemešné, kteří hledali skulinky v obraně nováčka soutěže. Hráči Tatranu Hostinné se však neuchylovali k urputnému bránění, domácí naopak hrozili rychlými přechody do protiútoků. Šance tak byly k vidění od začátku zápasu, a prim proto hráli oba brankáři, kteří v první části poločasu nedovolili soupeři skórovat. První branka byla k vidění ve dvacáté šesté minutě. Akce po ose Luboš Kracík – Roman Polák – Martin Jakoubek skončila na kopače posledně jmenovaného, který si naběhl do volného prostoru a přesným zakončením překonal hostujícího gólmana Jakuba Vočka. O pouhé čtyři minuty později si hosté ještě více ztížili svoji situaci. Ve třicáté minutě podruhé fauloval útočník Dominik Žaba, za své zákroky nasbíral dvě žluté karty a odebral se do sprch. Ještě do konce prvního poločasu domácí zužitkovali svoji početní převahu. V nastavení prvního poločasu se snesl odkop brankáře Jana Zítka k Martinu Jakoubkovi, který přesnou ranou k tyči určil poločasové skóre 2:0. 

Ve druhém poločase domácí fotbalisté pokračovali ve svém gólové premiéře v soutěži. Čtyři minuty po zahájení druhé půle se znovu osvědčila spolupráce Romana Poláka a Martina Jakoubka, který díky práci svého spoluhráče zkompletoval hattrick. Oslabené Bílé Třemešné se podařilo snížit na rozdíl dvou branek v šedesáté druhé minutě. Na dlouhý centr si v pokutovém území Tatranu naskočil David Kubelka, který hlavou snížil na 3:1.

 

Vstřelená branka ale hosty k žádnému velkému obratu nenabudila, naopak. V sedmdesáté minutě pláchl hostujícím obráncům po lajně Zdeněk Pištora, který svůj postup zakončil čtvrtou brankou domácích. Ten samý hráč o minutu později přidal svůj druhý gól a Tatran vedl 5:1. Domácí byli při chuti a stále navyšovali vedení. V sedmdesáté sedmé minutě se na kraji hřiště uvolnil David Bartůněk a střelou podél brankáře Vočka upravil na tenisových 6:1. Poslední slovo zápasu si vzal nejproduktivnější hráč zápasu Martin Jakoubek, který si pět minut před koncem naběhl na centr Davida Bartůňka a čtvrtým gólem v zápasu uzavřel skóre na konečných 7:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Úvodní zápas nové sezóny nám vyšel skvěle. Od úvodního hvizdu se hrál rychlý a bojovný fotbal. Začátek patřil více hostům kteří si vypracovali několik příležitostí. Postupem času se hra vyrovnala a šance se přelévali z jedné strany na druhou. V zakončení akcí jsme měli lepší mušku a zaslouženě vyhráli, za bojovnost a nasazení si hráči zaslouží pochvalu.




Počet diváků: 153. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.