M. Čenovský 75. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec zvítězil na hřišti Jaroměře


Branky


75. M. Čenovský (p.) - 26. J. Jelínek , 50. M. Kučera
0

Fotbalisté Chlumce byli přesnější v zakončení a dokázali využít zaváhání domácích. Díky tomu vstřelili o jednu branku více než soupeř a vyhráli 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec se dostává do vedení

Zápas od úvodních minut nabízel zajímavé šance na obou stranách. Domácí už ve druhé minutě rozjeli nadějnou akci, Filip Korenčík ale ve finále na přihrávku Filipa Kloučka nedosáhl. O pár minut později se na druhé straně do zakončení dostal Zdeněk Dušek, ani jeho zakončení ale nebylo přesné a jeho střela skončila vedle jaroměřské branky. Po čtvrthodině hry se ke slalomu skrze chlumecké hráče odhodlal Jan Bano, hrozící nebezpečí ale Chlumečtí na poslední chvíli odvrátili alespoň na roh.

 

Bezgólové skóre vydrželo do dvacáté šesté minuty. Domácí obrana si zavařila špatným odkopem, po kterém přišlo nepřesné zpracování na hranici vlastního vápna. K míči se tak dostal Jakub Jelínek, který technickou střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu. O tři minuty později vyslal Chlumec další nebezpečnou střelu na domácí branku, Jan Vopátek ale nezamířil tak přesně jako před ním Jelínek. Ve zbytku poločasu se domácí drali do zakončení, pozorná obrana Chlumce si ale většinou věděla rady. První půle tak skončila těsným vedením hostů 0:1. 

Jaroměř pouze snižuje

Po změně stran se Jaroměř snažila o vyrovnání. Tři minuty po zahájení druhého poločasu ale Martin Kilevník neseřídil svá mířidla a vysoko přestřelil chlumeckou branku. Přesnost v zakončení v padesáté minutě předvedli domácímu týmu hosté. Po centru z přímého kopu se k hlavičce dostal Miroslav Kučera a jeho zakončení se dostalo až do sítě. Chlumec se tak dostal do dvougólového vedení.

Jaroměři se dobře fungující obranu Chlumce podařilo překonat až čtvrthodiny před koncem. Chlumečtí zahráli ve vlastním vápně rukou, a rozhodčí proto nařídil pokutový kop ve prospěch Jaroměře. K penaltě se postavil Martin Čenovský, který s jistotou snížil na 1:2. Domácí se za tohoto stavu ještě více tlačili do útoku, vyrovnání jim ale nebylo přáno. V osmdesáté sedmé minutě Jaroměř rozehrávala přímý kop z hranice vápna. Střelu si pečlivě připravil Martin Kilevník, nakonec ale těsně minul levý horní roh chlumecké branky. Hosté tak dovedli zápas do vítězného konce a Jaroměř porazili 2:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: Pokračuje naše trápení směrem dopředu ze zápasu se Slavií. Nejsme schopni si vytvořit trvalý tlak, natož nějaké gólové šance. Musíme na tento zápas rychle zapomenout a co nejdříve se vrátit k naší hře.




Sestavy


FK Jaroměř
J. Jaška [-] - V. Vladeka [-] (46. M. Kilevník [-] ) , F. Klouček [-] , L. Rejchrt [-] , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] , V. Ruprich [-] (83. T. Vít [-] ) , J. Bano [-] (61. L. Böhm [-] ) , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Knap [-] (61. L. Müller [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - K. Staněk [-] (71. D. Šafránek [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] (90. O. Němec [-] ) , M. Vejr [-] (82. V. Branský [-] ) , J. Vopátek [-] , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] , D. Homoláč [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 22. L. Rejchrt , 63. V. Ruprich - 68. M. Kučera , 79. M. Vejr , 82. M. Bráborec , 93. L. Kukal .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: Martínek Miroslav - KOUT Jaroslav, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.