2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina smazala dvougólovou ztrátu a v boji o čelo porazila Červený Kostelec


Branky


0

Zápas dvou předních týmů nabídl ofenzivní podívanou. V prvním poločase se dvěma góly dostal do vedení Červený Kostelec. Ve druhém poločase se ale Cidlina zvedla a dvěma góly během jedné minuty otočila skóre na svoji stranu a vedení již nepustila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenokostelečtí se ujímají vedení

Do zápasu vstoupila aktivněji Cidlina, která se díky svižné a přesné kombinaci držela na polovině soupeře. Hosté poslali do vápna Červeného Kostelce několik dobrých centrů, nic než rohové kopy z nich ale nevytěžili. Červený Kostelec se k souvislejší kombinaci dostal až v dalším průběhu hry. V sedmadvacáté minutě se domácí usadili na polovině Cidliny a vybojovali rohový kop. Od rohového praporku poslali domácí do vápna prudký balon, který do sítě dostal David Hlava. Červenokostelečtí se tak ujali vedení 1:0. Ve třicáté třetí minutě se domácí dostali do přečíslení a znovu zakončoval David Hlava. Jeho první střela se do branky ještě nedostala, ale domácí útočník měl ještě možnost dorážky, na kterou nemohl brankář Stanislav Strýhal reagovat. Cenné dvougólové vedení ale domácí do konce poločasu neudrželi. Ve čtyřicáté třetí minutě rozehrávala Cidlina sérii rohových kopů. Třetí v pořadí způsobil závar ve vápně, po kterém se k odraženému balonu dostal Martin Holec a prudkou střelou do odkryté branky snížil na poločasových 2:1. 

Cidlina slepenými góly otáčí skóre

Druhý poločas začali držením míče domácí. Jejich kombinace na polovině Cidliny ale navýšení vedení nepřinesla. Postupem času naopak začali útočnou iniciativu přebírat hosté, kteří se dostávali ke střelám i prudkým centrům. Hosté bez úspěchu dobývali domácí branku až do sedmdesáté páté minuty. V té době přišlo dlouhé autové vhazování do pokutového území, které hosté prodloužili ještě hlouběji do vápna. K balonu se tak dostal Michal Blažej, který přesnou ranou k tyči srovnal na 2:2. O zhruba pětašedesát vteřin později přenesl Tomáš Vaněk hru na volného Martina Holce. Ten se tak octl sám před brankářem Petrem Kobosem. Útočník Cidliny nezpanikařil a precizním zakončením dokonal obrat Cidliny, která rázem vedla 2:3. Za tohoto stavu se Cidlina neuzavřela do obrany a naopak kontrolovala těsné vedení na polovině soupeře. Červenokosteleckým se tak v závěru nepodařilo srovnat skóre a hosté zvítězili 2:3. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Petrů [-] , D. Škoda [-] , L. Hlava [-] - P. Bárta [-] - D. Hlava [-] , T. Martínek [-] (87. K. Čáp [-] ) - S. Štelzig [-] , M. Barták [-] (63. M. Kováčik [-] ) , K. Havlíček [-] , O. Koval [-] (83. L. Rada [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Stránský [-] , R. Žalman [-] , A. Zich [-] - P. Mokošín [-] , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] (84. M. Vincour [-] ) , P. Pokorný [-] (60. P. Mejstřík [-] ) , V. Šorm [-] - M. Holec [-] (89. J. Jelínek [-] ) - J. Matějka [-]

ŽK: 58. D. Hlava , 81. P. Bárta - 82. M. Holec .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.