Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia smazala manko a těsně porazila Nové Město


Branky


0

V prvním poločase více hrozili fotbalisté Nového Města, kteří těžili z nepřesností soupeře a přecházeli do protiútoků. Ve druhém poločase ale Nové Město čelilo vyloučení i zlepšené hře Slavie. Svůj jednogólový náskok tak domácí neudrželi a prohráli 1:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečnější Nové Město se ujímá vedení

Novému Městu vyšel podle představ vstup do zápasu. Už ve třetí minutě se domácí dostali k centru. Na ten si ve vápně naskočil obránce Radim Darebník, který otevřel skóre zápasu. V dalším průběhu se hradecká Slavia více držela na balonu, ze své optické převahy ale nedokázala vytěžit konkrétní gólovou šanci. Hru Slavie srážely nepřesnosti v kombinaci, které navíc vedly ke ztrátám balonu a protiútokům Nového Města. Zhruba po čtvrthodině hry tak musel svůj tým podržet brankář Jan Moník, který zlikvidoval šanci Nového Města. O několik okamžiků později se Nové Město řítilo do další šance. Postup dvou domácích hráčů proti jedinému hráči Slavie ale nakonec zastavil právě obránce hostů Martin Šolc. Nové Město se i v dalších minutách dostalo do náznaků přečíslení, v takových situacích ale domácí zrazovala práce s míčem, kvůli které se připravovali o výraznější šance. Slavia během prvního poločasu brankáře Václava Krunčíka prakticky neprověřila. Nové Město si tak z první půle odneslo průběžné vedení 1:0. 

Slavia využívá přesilovku a otáčí zápas

Na začátku druhého poločasu domácí znovu několikrát postupovali proti slávistické brance. Ve vstřelení druhé branky ale Novému Městu nadále bránily vlastní nepřesnosti i brankář Jan Moník. Po deseti minutách hry začíná být Slavia nebezpečnější. V padesáté šesté minutě mohli hosté srovnat, střelu Jakuba Lána ale před soupeřovou bránou zastavil střídající Jan Kabeláč, který se nestihl spoluhráčově ráně uhnout.

Nechtěný blok mohl hostující Jan Kabeláč odčinit v šedesáté druhé minutě. Hráč Slavie se ve vápně soupeře dostal do zakončení, brankáře Krunčíka ale ani nadvakrát nepřekonal. Na pomoc proto přispěchal David Chobotský, který dorazil míč do sítě a srovnal na 1:1. O čtyři minuty později se vstříc domácí brance řítil Jaroslav Linhart, kterého pouze za cenu nedovoleného zákroku a červené karty zastavil obránce Dominik Nejman. K nařízenému přímému kopu se postavil David Veselý, s jeho střelou k pravé tyči si ale gólman Krunčík věděl rady.

 

Početní výhodou využila Slavia už po dvou minutách. V šedesáté osmé minutě přišla z levé strany přízemní přihrávka, která ve vápně našla Jaroslava Linharta. Ten dlouho neváhal a bez přípravy poslal míč na domácí branku. Gólman Krunčík se ke své pravé tyči natahoval marně a míč skončil za jeho zády. V dalším průběhu zápasu se oslabené Nové Město snažilo o vyrovnání, obrana Slavie ale byla pozorná. V osmdesáté druhé minutě musel hřiště opustit další domácí hráč, jmenovitě Martin Klikar, který viděl druhou žlutou kartu. Ani za dvojnásobného oslabení se Nové Město nevzdávalo a bojovalo. Brankář Jan Moník byl však pozorný a úspěšně čelil pokusům domácích. V posledních minutách zápasu mohla Slavia své vedení pojistit, ani domácí brankář ale další gól nepustil. Slavia tak zvítězila na hřišti Nového Města 2:1.



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Dnes nám k bodům chyběla pouze přesná muška, nebo spíš trochu štěstí. Ke skórování jsme měli šancí na dva zápasy (my spíš na tři), přesto se nám nepodařilo vsítit alespoň vyrovnávací branku. Hosté si tak odváží všechny body, další naší ztrátou jsou pak dva oprávněně vyloučení hráči, což nám spolu se zraněními z minulého kola velmi komplikuje poslední podzimní utkání.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - R. Darebník [-] , V. Jelen [-] , D. Nejman [-] - A. Lelek [-] , P. Růžička [-] (62. A. Valášek [-] ) , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (87. V. Maur [-] ) , M. Klikar [-] - R. Práza [-] , L. Macháček [-] (77. T. Tulej [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , M. Dostál [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - M. Brázda [-] , D. Veselý [-] , D. Chobotský [-] , J. Linhart [-] - T. Erber [-] (46. J. Kabeláč [-] ) , M. Hutla [-] (78. L. Daněk [-] ) -

ŽK: 43. M. Klikar , 47. R. Darebník , 69. L. Macháček - 35. D. Chobotský , 61. M. Brázda , 73. D. Veselý , 74. J. Lán , 78. J. Linhart . ČK: 66. D. Nejman , 82. M. Klikar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Miškář Karel - NOVOTNÝ Matěj, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.