0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas dopadl v penaltách lépe pro Lázně Bělohrad


Branky


0

Vyrovnané utkání mezi Broumovem a Lázněmi Bělohrad během devadesáti minut branku nenabídlo, a to i přesto, že se oba týmy prezentovaly ofenzivní hrou. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových devadesát minut

V úvodní desetiminutovce byli aktivnější fotbalisté Lázní Bělohrad, kteří se dostali k několika centrům z křídelních prostorů i střel zpoza vápna. Domácím však scházela přesnost a jejich zakončení většinou končilo mimo. Obdobně na tom byl i na druhé straně Broumov. Ve třicáté šesté minutě měli navíc domácí smůlu, když jejich zakončení směřující do branky zastavila levá tyč bělohradské branky. Ve čtyřicáté páté minutě získali hosté více času na zakončení ve vápně Broumova. S pohotovou střelou si ale poradil domácí brankář Jakub Drahorád, který vyrazil míč na roh. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

 

Ve druhém poločase se pokračovalo v oboustranně dynamické hře, které však chyběly góly. Oběma týmům se dařily přechody do útoku, ve finální fázi ale scházela přesnost. V sedmdesáté čtvrté minutě se sice Lázně dostaly do oslabení, když druhou žlutou kartu viděl Lukáš Šrám, Broumovští ale početní převahu nevyužili. Branka tak nepadla ani po devadesáti minutách a o vítězi měly rozhodovat penalty. 

 

Vyrovnaný rozstřel o pěti sériích rozhodla jediná penalta, kterou ve třetí sérii chytil lázeňský brankář Marek Gall. Hosté tak zvítězili v rozstřelu 4:5 a vybojovali dvoubodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Do dnešního utkání jsme nastoupili opět oslabeni o další hráče, a tak jsme to doplnili dorostenci, kteří se toho zhostili velice dobře. Škoda, že nevyšla branka ze hry, příležitosti na to byly (břevno, tyčka a dvakrát sami před gólmanem), ale na druhou stranu jsme nedostali branku. Pokutové kopy jsou už loterie, ale bod navíc by byl lepší. V dnešním utkání rozhodčí párkrát zaváhali, ale i přesto podali dobrý výkon.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , M. Štejnar [-] , D. Panny [-] , J. Schubert [-] - M. Gago [-] , D. Svoboda [-] (80. P. Bureš [-] ) , E. Wilke [-] , T. Frydrych [-] - L. Hanzlík [-] (89. J. Kitler [-] ) , S. Farkaš [-] (74. J. Rolník [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] , D. Holomba [-] (79. R. Šorm [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Blažek [-] (64. T. Berger [-] ) , K. Černý [-] , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 50. J. Schubert , 82. J. Rolník , 90. P. Bureš - 63. L. Šrám , 76. P. Topič , 90. P. Kazda . ČK: 74. L. Šrám .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bačo Ondřej - JUNEK Matěj, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.