0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina pěti góly porazila Vysokou


Branky


10. J. Trejbal , 43. M. Blažej , 58. V. Šorm , 74. M. Holec , 79. M. Holec
0

Fotbalisté Cidliny zužitkovali v zápase s Vysokou dobré napadání a díky pěti gólům jasně vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostávají do vedení

Cidlina začala zápas s Vysokou aktivně a už v sedmé minutě se mohla dostat do vedení. Vysoká se totiž dopustila chyby v rozehrávce a do samostatného úniku se dostal Martin Holec, který kličkou obešel brankáře Milana Pavliše, před prázdnou brankou však zaváhal a přestřelil. O pár desítek vteřin později se do šance dostala Vysoká, i domácího hráče ale zklamalo zakončení a míč přeletěl břevno. Přesto se na první branku zápasu nečekalo dlouho. V desáté minutě přihrál Michal Blažej Jakubu Trejbalovi, který obešel brankáře Pavliše a zakončením, které ještě odrazil od pravé tyče, dostal míč do sítě.

Zhruba o osm minut později se hosté znovu dostali do šance, když se míč ve vápně dostal k Václavu Šormovi. Záložník Cidliny vypálil bez přípravy, jeho zakončení se ale nevešlo do branky a mířilo nad.  Od dvacáté minuty se hra začala vyrovnávat. Obrana Cidliny však pracovala spolehlivě a fotbalisté Vysoké se i přes své snahy dostávaly do šancí jen s obtížemi.

 

Ve dvacáté sedmé minutě pálil zpoza vápna Michal Blažej, jeho prudkou přízemní střelu, ale vyrazil brankář Pavliš na roh. Svoji útočnou aktivitu hosté podruhé přetavili v gól dvě minuty před koncem poločasu. Ve čtyřicáté třetí minutě dokázal Milan Pavliš vyrazit střelu Patrika Mokošína pouze k Michalu Blažejovi, který pohodovým zakončením upravil na poločasových 0:2. 

Cidlina navyšuje skóre

Třicet vteřin po zahájení druhého poločasu se do zakončení v pokutovém území dostal domácí Vojtěch Bělka, střelec Vysoké ale těsně minul pravou tyč branky Stanislava Strýhala. Potenciální ambice domácích na vstřelení kontaktní branky hosté zmrazily v padesáté osmé minutě. Martin Holec se po pravé straně rozběhl vstříc pokutovému území Vysoké, navázal na sebe obránce domácích a upoutal pozornost brankáře Pavliše, aby následně předal balon Václavu Šormovi, který prudkým zakončením dostal míč do sítě.

 

Za stavu 3:0 pro Cidlinu snahy Vysoké lehce opadli a domácí hrozili především ze standardních situací. Cidlina naopak pokračovala ve své aktivitě a díky rychlým akcím se dostávala do šancí. V sedmdesáté čtvrté minutě přihrál Pavel Pokorný do vápna Martinu Holcovi, který měl dost času na zpracování a následné zakončení ke vzdálenější tyči. O dalších pět minut později se hostům vyplatil presink domácí rozehrávky. Cidlina vybojovala balon a Patrik Mokošín vyslal do akce Martina Holce, který tvrdou ranou pod břevno upravil na konečných 0:5. 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Jak jsme těžko tři body před týdnem získali, tak lehko jsme o ně v sobotu přišli. Vysoké napadání a presování soupeře nám vůbec nesedělo. První poločas byl ještě výsledkově a herně milosrdný. Ve druhém už nebylo co řešit. Doufám, že anglický týden na hřištích soupeřů nám zlepší náladu a bodové konto v tabulce.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - D. Bohuslav [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] (85. P. Lunda [-] ) , J. Jelínek [-] - J. Škvrňák [-] , P. Kafka [-] (57. J. Pražák [-] ) , J. Jarkovský [-] (57. F. Hušek [-] ) , R. Růžička [-] - V. Bělka [-] (89. M. Píša [-] ) -

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Matějka [-] , R. Žalman [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] - P. Pokorný [-] (77. J. Vrabec [-] ) , P. Mokošín [-] , J. Trejbal [-] , M. Blažej [-] , V. Šorm [-] (83. D. Döme [-] ) - M. Holec [-] (88. M. Přikryl [-] )

ŽK: 69. J. Škvrňák , 84. F. Hušek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.