0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:15

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zvítězila na hřišti Slavie


Branky


0

Slavia v zápase s Vysokou nedokázala využít své příležitosti, mezi které patřila i penalta. O něco přesnější v zakončení byli hosté z Vysoké, kteří ve druhém poločase využili chyby domácích a pojistili své vedení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita Vysoké

V úvodu si herní převahu vytvořili domácí fotbalisté, kteří se více drželi na balonu. V prvních minutách se Slavia dostávala do vápna Vysoké především díky centrovaným balonům, v osmnácté minutě se však Slavii podařil rychlý přechod do útoku. Za obranu Vysoké se dostal Michal Dostál, který napoprvé gólmana Milana Pavliše nepřekonal, druhý pokus o zakončení mu posléze nedovolil hráč Vysoké, který se dopustil faulu. K nařízené penaltě se postavil Šimon Derner, který však místo na fotbalovou branku zamířil na ragbyové háčko a vysoko přestřelil. Prakticky vzápětí se obdobného faulu dopustili i domácí, k jejich štěstí došlo nedovolenému zákroku těsně před pokutovým územím, a Vysoká tak rozehrávala „pouze“ přímý kop. Rozehrávky se ujal Jan Podlipný, ten svoji střelu procedil skrze domácí zeď do vápna, zakončující hráč Vysoké se ale nezorientoval ideálně a minul branku Jana Moníka.

 

V dalších minutách se tempo hry opět vyrovnalo a uklidnilo. Přesto byla ještě v prvním poločase k vidění první branka zápasu. Ve čtyřicáté druhé minutě hosté rozjeli akci po pravé straně, která vyústila přízemním centrem do vápna Slavie. U míče byl jako první u bližší tyče útočník Vojtěch Bělka, který dostal balon za záda brankáře Jana Moníka a otevřel skóre zápasu. Ve zbývajících minutách již domácí neměli čas na vyrovnání, a poločas tak skončil výsledkem 0:1. 

Hosté pojišťují vedení

Hned zkraje druhého poločasu se domácí museli potýkat s další komplikací. V padesáté první minutě se Vysoké dostala do přečíslení, které za cenu hry rukou zastavil David Veselský, který viděl druhou žlutou kartu v zápase. Vysoká zároveň zahrávala přímý kop, ze kterého však hosté trefili pouze zeď domácích hráčů. I v následujícím průběhu byla hra vyrovnaná, oběma týmům se však nedařilo zpřesnit finálovou fázi, díky které by se dostali do gólových šancí. Hra se tak přelévala ze strany na stranu, ovšem bez gólového efektu.

 

Slavia dlouho udržovala naděje na vyrovnání, které podporovala i aktivní hrou, díky které se domácím dařilo držet balon. Zakončení domácích však postrádalo razanci i přesnost, a brankář Milan Pavliš si tak se střelami domácích uměl poradit. V osmdesáté první minutě se navíc Vysoká dostala do dvougólového vedení. Brankáři Janu Moníkovi se nevydařila rozehrávka a balon poslal na kopačku hostujícího fotbalisty, ten předložil lépe postavenému Vojtěchu Bělkovi, který pohodlně skóroval do odkryté branky. V poslední desetiminutovce se Slavii nepodařilo vykřesat kontaktní branku, a Vysoká tak zvítězila 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Do utkání jsme šli s tím, že chceme na domácím hřišti konečně vstřelit branku a získat tři body. První poločas tomu nasvědčoval, vytvořili jsme si tři vyložené brankové příležitosti, ale nic jsme neproměnili a ještě k tomu odmítli skórovat i z penalty. Zákonitě přišel trest a v závěru první půle jsme inkasovali. I ve druhé části zápasu jsme měli šance, ale bez vstřelené branky se vyhrát nedá. Vyústěním naší bezradné koncovky byla darovaná druhá branka našemu soupeři po individuální chybě.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , V. Horák [-] , J. Lán [-] , M. Hloušek [-] (82. M. Klicnar [-] ) - D. Veselý [-] , M. Dostál [-] (75. D. Fišera [-] ) , J. Linhart [-] , M. Brázda [-] (60. D. Chobotský [-] ) - T. Erber [-] (75. J. Kabeláč [-] ) , Š. Derner [-] -

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Jelínek [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , D. Bohuslav [-] (57. P. Duben [-] ) - J. Škvrňák [-] (90. F. Hušek [-] ) , J. Jarkovský [-] (77. P. Samek [-] ) , J. Podlipný [-] , R. Růžička [-] (86. P. Kulhánek [-] ) , P. Kafka [-] (84. J. Píša [-] ) - V. Bělka [-]

ŽK: 20. D. Veselý , 45. J. Linhart , 56. J. Lán , 85. M. Šolc - 11. M. Ptáček , 45. T. Prorok . ČK: 51. D. Veselý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ujka Jakub - PAULUS Petr, HRBÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.