0:2
(0:1)
41. J. Jelínek
83. M. Blažej (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina zvítězila na hřišti Lázní Bělohrad


Branky


41. J. Jelínek , 83. M. Blažej (p.)
0

Cidlina se v zápase s Lázněmi Bělohrad předváděla dynamickou hrou, která vyústila v dva góly v závěru obou poločasů. Hosté díky tomu zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v závěru poločasu dostávají do vedení

Mezi Lázněmi Bělohrad a Cidlinou se hrála ofenzivní partie, během které se hra přelévala ze strany na stranu. Hostující fotbalisté hrozili především po levé straně, odkud chodily nebezpečné centry do vápna Lázní Bělohrad. Ve třinácté minutě se pro hosty otevřel prostor na pravé hřiště, čehož Cidlina využila pro střelecké zakončení, které na roh vytěsnil domácí gólman Marek Gall. I domácí se snažili o rychlý přechod do útoku, v této disciplíně však nebyli tak přesní jako hosté. Cidlina i v následujících minutách častěji ohrožovala soupeřova brankáře, na úvodní branku přesto čekala až do závěru prvního poločasu. Ve čtyřicáté první minutě zaútočil po levé straně hřiště Martin Holec, který centrem předložil míč nehlídanému Jakubu Jelínkovi, kterého na hranici malého vápna čekala snadná práce. Cidlina se tak ujala poločasového vedení 1:0. 

Cidlina pojišťuje náskok

Ve druhém poločase se Lázně Bělohrad snažily o vyrovnání a více se tlačily do útoku. V šedesáté páté minutě se domácí usadili před vápnem Cidliny a hledaly prostor pro zakončení. Domácí se však dostali pouze ke střele zpoza vápna, se kterou neměl gólman Stanislav Strýhal velké problémy. Ani Cidlině se dlouho nedařilo vstřelit branku, a pojistit tak své vedení. Podobně jako v prvním poločase hosté útočili po křídlech, centrované balony však nenacházely gólové zakončovatele ve vápně. Naděje domácí na případné vyrovnání utrpěly v osmdesáté třetí minutě. Gólman Marek Gall vyběhl proti unikajícímu hráči hostů a jeho postup zastavil jen za cenu penaltového faulu. K nařízené penaltě se postavil Michal Blažej, který střelou k levé tyči zvýšil na rozhodujících 0:2. Hosté zvládli i lehce nervózní závěr a pár důraznějších zákroků soupeře, a mohli tak slavit výhru. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: Cidlina dnes u nás potvrdila svou kvalitu a zaslouženě vyhrála. My jsme ji to však svým výkonem velice usnadnili. Především v první půli nás provázela bojácnost a herní nedisciplinovanost. Po přestávce jsme se zlepšili, ale na obrat to již nestačilo. Spíše než výsledek mne mrzí, že jsme herně nenavázali na předchozí zápasy.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (88. R. Šorm [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (88. K. Černý [-] ) , T. Blažek [-] (46. P. Topič [-] ) , J. Zejfart [-] (58. D. Holomba [-] ) , J. Hrnčíř [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Matějka [-] , R. Žalman [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] - P. Mejstřík [-] , V. Šorm [-] (67. P. Pokorný [-] ) , P. Mokošín [-] (77. T. Vaněk [-] ) , M. Blažej [-] - M. Holec [-] (90. J. Vrabec [-] ) , J. Jelínek [-] (63. J. Trejbal [-] )

ŽK: 82. M. Gall - 47. J. Matějka , 60. A. Zich .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Vítek Pavel - BUCHTA Petr, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.