0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice získaly povinné tři body


Branky


39. L. Čada , 56. P. Čapek
0

Jen dva góly stačily Bezdružicím k plnému počtu bodů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v závěru

Nezačalo se hrát v úplně ohromném tempu, ale nuda také nebyla. Diváci měli možnost vidět od prvních minut atraktivní fotbal se šancemi, jenž vovali po vstřelené brance, ale toho se nemohli dlouho dočkat.

 

Nakonec ono "prokletí" a odpor domácích prolomil až v 39. minutě forward Bezdružic Lukáš Čada. Ze zadních řad pčišel dlouhý nákop - dlouhý míč, který Kolesa hlavičkoval a Čada pak zakončil přesně. Poslal tak hosty do vedení 1:0

 

Na další gól si ale fanoušci museli počkat do druhého poločasu...

Tempo v závěru upadlo

Domácí museli dotahovat jednogólové manko, ale nedařilo se jim to. Slibné akce měli, brankové příležitosti dá se říci také, ale nedokázali překonat obranu a gólmana hostů.

 

Naopak hosté, ti hrozili z rychlých brejků. A otevřená hra Ctiboře měla své následky. V padesáté šesté minutě zápasu totiž padl druhý gól do sítě Ctiboře, o který se přesným zásahem postaral hráč s číslem 2 Petr Čapek. Podle jeho spoluhráčů se jednalo o velmi pěknou branku.

 

Tempo pak v závěru už opadalo a Bezdružice si tak hlídaly vítězství.

Vezou domů 3 body a začínají chytat vítěznou vlnu...



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Bezdružice B
Dalibor Kolesa: Tak ze začátku první půle jsme je zmáčkli, pak ale zase zmáčkli oni nás. V podstatě do konce půle nás pak tlačilůi. Nám se pocedlo dát alespoň jeden gól. Ve druhý půli jsme na začátku zase chtěli tlačit, po dlouhém nákopu jsme dali druhou branku. Pak nás ale zase zmáčkli a hodně tlačili. Ke konci kopali penaltu ale tu nedali. A už byl pak konec. Herně byli ale lepší myslím..



Sestavy


TJ Ctiboř
M. Brožek [-] - P. Kopča [-] , M. Slavík [-] , T. Hanus [-] , P. Straka [-] , V. Jílek [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , V. Gangur [-] , P. Devera [-]

TJ Jiskra Bezdružice B
P. Holík [-] - L. Čada [-] , M. Perička [-] , J. Hochgesandt [-] , D. Szegecs [-] , Z. Burda [-] , J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] , R. Fojtík [-] , D. Kolesa [-] , P. Čapek [-]

Počet diváků: 46. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - HOŘEJŠ Jaroslav (N), HOLÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.