Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro se prostřílelo přes Jiskru k dalším bodům


Branky


0

V desátém kole narazil Baník Stříbro na kvalitní celek Jikry Bezružic, s nímž musel bojovat až do samotného závěru, i když měl zdánlivě vše pod kontrolou. Nakonec ale zápas dokázal ohlídat a vyhrál v poměru 3:1. V tabulce se tak posunul díky ztrátám Lázní a Studánky zase trochu výše a nyní se se Stráží a Kostelcem dělí o první příčku. Jiskra i přes prohru zůstává na šestém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro vstřelilo jednu branku, zaslouženě vedlo

V první půli doiváci sledovali celkem pohledné utkání, v němž se oba týmy snažily dostat se do výhodné pozice první brankou. Jenže ani jednomu se to dlouho nedařilo. Blíže bylo určitě Stříbro, které mělo převahu, ale neodkázalo se prosazivat. I Jiskra ale měla dvě slibné šance a mohla se dostat do vedení, také s nimi al nenaložila nejlépe. Nakoenc se ale Baník přeci jen dostal. V záveru poločasu dokázal brankáře hostů prostřelit Pavel Smolek a do šaten tak Stříbro ocdcházelo určitě ve větší pohodě.

Závěr přichystal zábavu

Ve druhé půli to bylo o poznání klidnější utkání, Baník se snažil jen kontrolovat hru a nikam už se netalačil. Více prostoru tak měla Jiskra, která se snažila více vymýšlet a také se do pár dobrý šancí dostala. Její hru vytvářel zejména střídající Sládek, který byl hodně aktivní. Ani Baník ale nebyl několikrát od navýšení daleko, sice balóny převážně jen nakopíával dopředu, ale celkem se mu dařilo být nebezpečným. Jiskra ale musela hru stále více otevírat a Baník se stle více dostával do výhodných pozic. Jedné z nich využil ve dvaaosmdesáté minutě Karel Blažek a bylo v podstatě rozhodnuto. Zdálo se, že se zápas už jen v klidu dohraje, ale v poslední minutě se dokázal prosadit na straně hostů ještě střídající mladíček Roman Fojtík a Jiskra měla ještě naději. Baník ale hned po orzehrání utekl a Aleš Mikulovský mohl snadno dávat pojistný gól do prázdné brány, poté, coho přesně našel Charvát. A pochopitelně se nemýlil. Po této akci už sudí zápas ukončil a Baník se tak dočkal další zasloužené výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Dnešní utkání bych zhodnotil asi takto. Byl to nepohledný fotbal, představovali jsme si to určitě jinak. Přizpůsobili jsme se Jiskře a nakopávali jsme balóny. Výhra se ale cenní. Klukům děkuji za zvládnutým zápas.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Zápas byl hezký. Z obou stran to mělo spád i kvalitu. Baník si vytvořil více šancí, ale i my jsme mohli jít do vedení. První půli jsme ale prohráli díky slepenému gólu Stříbra, který domácí hodně nakopl. Ve druhé půli se to více uklidnilo, více se hrálo ve středu a více šancí jsme měli i my, ale nedali jsme. Soupeř pak dokázal vsítit druhou branku, když jsme otevřeli hru a bylo vlastně rozhodnuto. Nám se sice podařilo ještě vstřelit kontaktní branku, ale soupeř rychle reagoval zvýšením a tak už zápas skončil.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - L. Loula [-] , T. Mráček [-] , K. Blažek [-] , A. Mikulovský [-] , Z. Slába [-] (46. J. Balogh [-] ) , J. Trnka [-] (74. J. Křelovec [-] ) , A. Šimek [-] , P. Smolek [-] (62. P. Sásik [-] ) , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] - D. Szegecs [-] , D. Maroušek [-] (46. M. Sládek [-] ) - P. Dvořák [-] , L. Čada [-] - M. Filip ml. [-] (74. R. Fojtík [-] ) , P. Čapek [-] , M. Dvořák [-] , J. Štrunc [-]

ŽK: 79. P. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Černý Tomáš - HONZÍK Michal (N), KADLEC Lumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.