0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň vítězstvím potvrdila záchranu v 1. B. Třídě


Branky


0

K jistotě záchrany potřebovala Libáň vyhrát a to se jí povedlo. Zápas to byl těžký, hlavně díky vynikajícímu gólmanovi domácích, který byl poprvé překonán až čtvrt hodinky před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Bezbrankový první poločas gólovou radost nikomu nepřinesl

Poslední celek tabulky začal sympaticky a byla vidět snaha o získání bodů. Jenomže Libáň byla přece jen o chlup lepší a postupem času si vypracovala i výraznější převahu. V bráně domácích stál vynikající Mauer, který v prvním poločase vychytal všechny střelce Libáně. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

V druhém poločase hosté vstřelili dvě branky a výhrou se zachránili

Druhý poločas byl věrným odrazem prvního. Dobývání brány domácích pokračovalo a dlouho bez gólového efektu. Až čtvrt hodinky před koncem se skóre konečně měnilo. Z pokutového kopu se prosadil hostující Havlík a poslal svůj tým do důležitého vedení 0:1. Když o osm minutek později přidal druhou branku hostující Balcar, tak o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Do konce zápasu již branka nepadla a tak se hosté radovali z tříbodového vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK HOŠEK Robousy
Zbyněk Materna - asistent trenéra Robousy: Utkání jsme odehráli statečně, přestože měl soupeř z Libáně balon častěji na kopačkách. Nám nejvíce pomohl brankář, kterého nemohli hosté dlouho překonat. Výsledek mohl být ještě přijatelnější, kdybychom se vyvarovali zbytečné chyby v závěru. Všem hráčům, kteří vydrželi, až do konce sezóny patří poděkování.

TJ Sokol Libáň
Jiří Pešta - Vedoucí týmu Libáně: Do Robous jsme odjeli s jediným cílem a to získá bod zaručující nám účast v 1.B třídě. Po celé utkání jsme měli více ze hry, ale bohužel jsme v prvním poločase nedokázali proměnit ani jednu ze 100% šancí. Do druhého poločasu jsme nastoupili s větší aktivitou, ze které pramenili další příležitosti. První branku jsme vstřelili s pokutového kopu a v závěru přidali druhou a zasloužené získali tři body.



Sestavy


SK HOŠEK Robousy
L. Mauer [-] - L. Wedlich [-] , J. Hanuš [-] , J. Kraus [-] , J. Holec [-] - M. Štraub [-] , D. Brendl [-] , J. Holec [-] , F. Materna [-] - O. Vodička [-] (56. L. Drbohlav [-] ) , D. Kalfeřt [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - J. Jůza [-] , R. Mutzer [-] , J. Kohout [-] , J. Smetana [-] - P. Tarant [-] (75. T. Balcar [-] ) , R. Hlavatý [-] , Z. Pešta [-] , O. Mička [-] (86. P. Bányácsky [-] ) - R. Havlík [-] , R. Balcar [-]

ŽK: 68. J. Holec - 33. R. Mutzer , 74. J. Kohout .
Hráči zápasu: L. Mauer - R. Mutzer , J. Kohout .
Počet diváků: 54.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku