Mladotice porazily oslabené Žichlice


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes odvážnou hru hostí bylo rozhodnuto v prvním poločase

První podzimní kolo nám přichystalo další zápas,a to mezi týmy TJ Sokol Mladotice ,,B" - TJ Sokol Žichlice. Hosté přijeli pouze v devíti lidech (zranění,práce) i tak zvolili odvážné rozestavení na dva útočníky. Nepřijeli pouze bránit, ale chtěli hrát s domácím celkem otevřenou partii, což určitě zaslouží pochvalu. A bylo ještě lépe. Ve 13. minutě se trefil hostující útočník Petr Habrych, a Žichlice šli do vedení! Netrvalo ovšem dlouho, domácí o sedm minut později srovnali zásluhou Radka Kučery. hosté bohužel doplatili na svůj útočný styl a již ve 24. minutě šli domácí do vedení, branku vsítil Pavel Píša. Další branky domácích v prvním poločase přidali ve 29. minutě Lukáš Záhrobský a ve 33. minutě se podruhé v zápase trefil Radek Kučera.Stav 4:1 vydržel do konce první půle.

Hosté i přes snahu dostali další čtyři branky

Bylo znát,že domácí tým má o dva hráče v poli více, a tak bylo otázkou času, kdy domácí přidají další branku. Ta přišla v 50. minutě, Pavel Píša svým druhým golem zvýšil vedení domácích na 5:1. Za dvě minuty to bylo už 6:1, do střelecké listiny se zapsal také Václav Sebránek. Hosté i tak hráli sympaticky a snažili se o snížení. Nicméně v 75. minutě byl stav 7:1 , druhou branku v zápase dal Lukáš Záhrobský. V 85. minutě dovršil domací kanonýr Radek Kučera hattrick. Hostům se ještě o minutu později podařilo snížit na konečných 2:8 zásluhou Petra Habrycha.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc - vedoucí: Bohužel nás přijelo k zápasu jen 9, což je ve fotbale málo. Máme v týmu nějáká zranění, další hráči byli v práci, takže se nedalo nic dělat. I tak jsme s domácím celkem chtěli hrát otevřený fotbal a hráli na dva útočníky. Divákům se teto zápas musel líbit. Hned na začátku druhé půle se nám zranil Radek Žemlička a zbytek zápasu dohrával se sebezapřením. Tímto chci jemu i celému týmu poděkovat za bojovnost. Dále bych chtěl vyzdvihnout výkon Petra Habrycha, který byl náš nejlepší hráč.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: LANG Josef - KUČERA Jaroslav (N), JANČOVIČ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.