4:1
(3:0)
87. M. Srb
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé Buky si poradily s posledním týmem tabulky


Branky


20. D. Voňka , 31. L. Doležal , 43. P. Ruml , 85. P. Ruml - 87. M. Srb
0

Mladé Buky již v prvním poločase rozhodly o svém vítězství. Hosté se sice prezentovali sympatickým výkonem, ale branku vstřelili až v závěru zápasu.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový příděl v prvním poločase

Mladé Buky se v poslední době trápily a tak bylo otázkou, jak se jim povede tento zápas. Obavy nebyly namístě a domácí od začátku utkání ovládli. V prvních dvaceti minutách to byla spíše mírná převaha, bez větších brankových příležitostí. V 20.minutě se poprvé měnilo skóre utkání, kdy se trefil domácí Voňka. V 31.minutě přidal další branku Doležal a hosty mohli mrzet jejich nedotažené šance. V závěru prvního poločasu přidal třetí branku aktivní Ruml a bylo v podstatě rozhodnuto.

Druhý poločas byl brankově vyrovnaný.

V druhém poločase byla hra vyrovnanější, ale míč na kopačkách měli častěji domácí. Branku se ovšem dlouze nedařilo vstřelit ani jednomu z týmů. Až posledních pět minutek přineslo více gólového vzrušení. V 85.minutě zvýšil Ruml svou druhou brankou na 4:0. O dvě minutky později se konečně podařilo hostům dotáhnout jejich akci až do konce a vstřelili čestnou branku. Na konečných 4:1 upravoval hostující Srb. Robousy jsou tak pořád beznadějně poslední bez jediného bodíku. Jejich přání alespoň jednou bodovat, se jim může splnit pouze v posledním domácím zápase s Libání.



Ohlasy k zápasu


FC Mladé Buky
Pavel Hrubeš,sekretář - Mladé Buky: Zasloužené vítězství domácího týmu kdy po většinu zápasu byli lepším týmem.

SK HOŠEK Robousy
ZbyněkMaterna, asistent trenéra - Robousy: S blížícím se koncem soutěže máme problémy se sestavou, přesto jsme zahráli poměrně slušně. Soupeř byl nebezpečnější kolem velkého vápna a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


FC Mladé Buky
J. Vataha [-] - .. Kahoun [-] , M. Liška [-] , M. Tamchyna [-] , .. Brhel [-] (61. .. Zajíček [-] ) - F. Pavlis [-] (81. Š. Mertlík [-] ) , J. Minařík [-] , L. Doležal [-] , D. Kvíčala [-] - D. Voňka [-] (73. J. Spurný [-] ) , P. Ruml [-] (85. J. Spurný [-] )

SK HOŠEK Robousy
L. Mauer [-] (70. F. Materna [-] ) - D. Brendl [-] , J. Kraus [-] , J. Holec [-] , M. Srb [-] - D. Kalfeřt [-] , J. Holec [-] , O. Vodička [-] , L. Wedlich [-] - J. Hanuš [-] , M. Chýlek [-] (52. L. Dudek [-] )

Hráči zápasu: P. Ruml - M. Srb .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku